Helmipallot ja Timanttitytöt valmistautuivat yhdessä Rajamäki Cupiin!
Julkaistu: 17.05.2017 00.00

Helmipallot ja Timanttitytöt valmistautuivat yhdessä Rajamäki Cupiin!

Rajamäki Cup pelataan jälleen tulevana viikonloppuna, ja Helmipallot laittoi omalta kummijoukkueelta opitut kikat jakoon, perinteitä kunnioittaen yhteisharkkojen muodossa!

Yhteisharkoissa riitti vipinää, kun kentällä kirmasi ainakin kolmekymmentä tyttöä, toiset isompia ja toiset pienempiä. Harkat aloitettiin jutustelemalla ja vähän tutustumalla, valkku-Samin johdolla, seuraavaksi oltiin porukalla ketjuhippaa ja maalattiin Rajamäki Cup -sotamaalaukset jokaisen tytön kasvoille - näillä sotamaalauksilla voitto on varma!

Lämmittelyjen jälkeen harjoiteltiin vähän alkuhuutoja piirissä, hyvältä näytti kun kaksi piiriä pyöri sisäkkäin ja laulu raikasi:
~ Me Rajamäest tullaan, ja superjengi ollaan, loppuun asti taistellaan ja reilu peli pelataan, R-A-K-E, RaKe!

Alkulaulujen jälkeen treenattiin sisäsyrjäsyötöllä tötsänkaatoa, pallon kuljettamista, suojausta ja riistoa, ja taas laulettiin, tällä kertaa harjoiteltiin RaKe-räppiä, jonka T03-tytöt ovat Helmipalloille opettaneet - sen sanat ei vielä ihan jääneet muistiin pienemmille, mutta ehkäpäs se sieltä vielä lähtee!

Loppuun pelattiin koko jengillä - melkoista kärpäsparvipalloa, mutta kyllä siinä taisi kärpäsparvella ihan mukavaa olla, ja loppulaulutkin onnistuivat jo kimpassa loistavasti.

Tästä on hyvä lähteä valloittamaan Rajamäki Cupia - Helmipallot kolmen peliryhmän voimin ja Timanttitytöt yhden :)


Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2