No Limits tarjoaa lisäbuustia MTB kilometrikisaan!
Julkaistu: 17.05.2020 00.00

No Limits tarjoaa lisäbuustia MTB kilometrikisaan!

"Maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen ja Leader Foods Oy kehittivät uuden ja erilaisen kestävyysurheiluun sopivan palautusjuoman.

Iivo Niskanen halusi kehittää nimenomaan kestävyysurheiluun tarkoitetun palautusjuoman, koska sellaista ei ollut markkinoilla. Niinpä hän otti yhteyttä Leader Foods Oy:n ja yhteistyö alkoi tammikuussa 2019.

Kestävyysurheilussa kulutus on todella suurta ja immuunipuolustusjärjestelmä kovilla. Suoritusten jälkeen elimistö on heikoimmillaan. Halusin palautusjuoman, joka sisältää enemmän hiilihydraatteja kuin proteiineja sekä vitamiineja ja hivenaineita”, kertoo Niskanen.

Niskasen reseptillä tehdyissä palautumisjuomissa on 54-55 grammaa hiilihydraatteja ja 34-35 grammaa proteiineja 100 grammaa kohti. Tämä suhdeluku paikkaa elimistön suurta energiavajetta optimaalisesti. Palautusjuomasta löytyy myös immuunipuolustusjärjestelmää tehokkaasti tukevia D-, C- ja useita eri B-vitamiineja sekä sinkkiä. Lihasten toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa juomassa edistää magnesium ja suola.

“Nautin palautusjuoman heti suorituksen jälkeen, jotta palautuminen käynnistyy välittömästi. Tällä takaan, että olen valmiina seuraavaan harjoitukseen tai kilpailuun mahdollisimman pian.”

”No limits” on ollut jo kauan Iivo Niskasen slogan. Siitä syystä No Limits sopi hyvin tuotteen nimeksi. Hän kokee, että tekemällä kaikki pienetkin asiat vielä vähän paremmin kuin muut, ei kehitykselle ole rajoja. Juuri tämä oli se syy, jonka takia hän halusi kehittää uuden palautusjuoman.

Palautusjuoma sopii täydellisesti kestävyyskuntoilijoille kuin myös palloilulajeihin sekä kaikkeen urheiluun, missä kulutus on kovaa ja harjoitellaan korkealla intensiteetillä. Vähälaktoosiset mansikan- ja suklaanmakuiset palautusjuomat ovat täysin kotimaisia."

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2