Maksut

Jäsenmaksu 2021

Jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa maaliskuussa.

(Vuonna 2020 alle 15v. jäsenmaksu oli 15,00 euroa ja 15v. tai vanhemman, 30,00 euroa)

Jäsenmaksulla katetaan seuran toimintaa ja hallinnollisia kuluja. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys harrastamiselle seurassa.

Kausimaksu 2021

Jalkapallojaoston kausimaksu:

koko vuosi 160,00 euroa

jos aloittaa 1.7. - 30.9. kausimaksu 100,00 euroa

jos aloittaa 1.10.- kausimaksu 50,00 euroa

Kausimaksulla katetaan Jalkapallojaoston toimintaa esim. osallistumismaksuja turnauksiin, pelinohjaajapalkkioita. Harjoitusvarusteet sisältyvät kausimaksuun.

Lisenssi ja vakuutusturva

Jalkapallon lisenssikausi on kalenterivuosi. Pelipassit hankitaan iän mukaan. Piirisarjoihin oikeuttava pelipassi ostetaan itse Palloliiton kautta, mutta kortteli- tai harrastepassi hankitaan seuran kautta.

https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

Mikäli pelaajalla on kilpaurheilun kattava oma vakuutus, joukkueenjohtajalle on toimitettava siitä kirjallinen vakuutustodistus.

Joukkuemaksu

Kukin joukkue kerää toimintansa kattamiseksi maksuja (harrastemaksuja) vanhempainkokouksessa sovitulla tavalla, talousarvion mukaisesti. Maksuista voi kysyä joukkueenjohtajalta.

Maalivahtivalmennus

Jaosto järjestää yhteisesti joukkueiden kesken maalivahtivalmennusta innokkaille pelaajille. Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu käymään valmennuksessa ja maksamaan valmennuksesta, mikäli pelaajan joukkue ei vastaa kustannuksista.

Jalkapallokoulu 2021

tiedotetaan myöhemmin

Maksukäytäntö

Kausimaksu laskutetaan yhdessä erässä alkuvuonna. Jäsenmaksu laskutetaan maalis-huhtikuussa. Kesken kauden aloittavat pelaajat saavat kausi- ja jäsenmaksulaskun noin kuukauden kuluttua aloittamisesta. Premix Tukirahastosta voi hakea avustusta maksuihin, jos on taloudellisesti

Jalkapallojaosto laatii talousarvion kauden alussa olevien pelaajamäärien mukaan ja siltä pohjalta määräytyy kausimaksun suuruus. Pelaajan jäädessä pois toiminnasta kesken kauden, syystä tai toisesta, kausimaksua ei palauteta.

Maksujärjestelystä voi sopia seuran taloudenhoitajan kanssa ottamalla yhteyttä talous@rajamaenkehitys.net.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat