Nostalgia kevätleirillä Eerikkilässä
Julkaistu: 07.04.2019 00.00

Nostalgia kevätleirillä Eerikkilässä

Innokkaimmat Nostalgit saapuivat jo perjantai-iltana 5.4.2019 Eerikkilän upeisiin puitteisiin.Loppujengi tuli lauantaina ja leiri aloitettiin joukkuepalaverilla. Käytiin läpi mennyt hallitalvisarja ja futsalkausi. Molemmissa Nostalgia sijoittui mukavasti neljänneksi. Susanna Pykälistö oli hienosti 3. paras maalintekijä futsalsarjassa.

Sitten suunnattiin katseet tulevaan kauteen. Suunniteltiin pelitaktiikkaa ja kuvioita kentällä. Joten tuumasta toimeen ja kentälle treenaamaan. Futisharjoitusten jälkeen lähdettiin saliin venyttelemään, kunnes kapteeni Sipi innosti pelaajat tverkaamisen ihmeelliseen maailmaan, VAU!

Ja lisää futistreeniä oli tarjolla vielä alkuillasta tunnin verran. Sitten vaan saunaan ja rohkeimmat taisivat käydä järvessä uimassa.


Sunnuntaina aamupalan jälkeen kokoonnuttiin pelaajien huvilassa. Valmentaja kertoi pienryhmissä pelipaikat ja miten kyseisillä paikoilla pelataan.

Tämän jälkeen harjoiteltiin futista jälleen puolentoista tunnin ajan hallissa. Pelinomaisilla harjoituksilla perehdyttiin joukkueen taktisiin kuvioihin.


Viikonloppu vierähti hyvässä porukassa. Oli mukavaa yhdessäoloa ja ahkeraa harjoittelua. Mieli virkeänä ja pohkeet tukossa lähdimme kohti kotia.

Tästä on hyvä ponnistaa alkavalle kaudelle! Valmentaja ja jojo kiittävät kaikkia mukana olleita!

Nostalgian ensimmäinen sarjapeli on 17.4. klo 20 Rajamäen liikuntapuistossa. Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan paikallispeliä NJS Femmesiä vastaan.




Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2