Syöttöjä, kova prässi ja maaleja
Julkaistu: 19.08.2019 00.00

Tänään Timanttitytöt Valkoinen ryhmä kävi TiPSin vieraana Hiekkaharjun koulun tekonurmella. Heti avauspuoliskon alkuun maalihanat aukesi. Tytöt jatkovat kovalla prässillä ja isäntä joukkue ei päässy kuin muutaman kerran puolikentän yli, jolloin meidän loistavat puolustajat pysäytti menon ja jakoivat hyökkäjille pallon. Vastustaja pääsi yllättämään hieman ennen puoliaikaa ja potkaisi pallon meidän verkkoon, kun ensin oli hienolla tavalla peitetty maalivahdin näkyvyys. Toisen puoliajan tytöt pelasivat hienoilla puolen vaihdoilla loppuun saakka vaikka tiesivät olevan johdossa ja aivan lopussa pääsi taas vastustaja kaventamaan yhdella maalilla aivan tolpan ja maalivahdin välistä, mutta siitä ei, lannistuttu ja peli päättyi meille 2-16 voittoon.