Valkoisten viimeinen kotipeli
Julkaistu: 24.09.2019 00.00

Valkoinen peliryhmä korkkasi maanantaina tuntuman uuteen tekonurmeen viimeisellä Opel-liigan kotipelillä. Peli näytti hieman jähmeältä, tiedä oliko kylmä vai jännitikö siirtyminen luonnon nurmelta uudelle tekinurmelle, kun yleensä tyttöjö ei liiemmin jännitä.

Tiukkaa ja hyvää peliä. Tups johti ja me tasoittiin vasta seuraavalla puoliajalla, no hetken taas Tups johti 3-1 ja lopulta me tultiin tasoihin ja paineltiin ohi vaikka Tups yrittikin tasoittaa niin pidettiin johto asemasta kiinni. Kun puoliaika koitti halusikin toinen pelaaja olla maalissa ja toimikin siellä varsin mallikkaasti. Loppua kohti tytöt rupesivat lämpeemään ja heräämään, omaan vahvaan pelaamiseen. Kelloa tuijotettiin et milloin aika loppuu ja peli päättyi lopulta 5-4 kotivoittoon. Kiitos kaikille pelaajille hienosta työskentelystä ja ilmeisesti paukkuja olisi riittänyt vielä kolmannelle puoliajalle. Mutta sitähän ei ole jalkapallossa.

Huomenna on Sinisen peliryhmän viimeinen Opel-liiga peli joka on vielä kotipeli ja jotain ylläriä on pelaajille luvassa pelin jälkeen. Joten kannustamaan saa tulla tekikselle.