Hyvä yhteishenki huokui Superpallojen pelissä Rake syysturnauksessa
Julkaistu: 30.09.2018 00.00

Hyvä yhteishenki huokui Superpallojen pelissä Rake syysturnauksessa

Voiko hyvällä yhteishengellä ja keskinäisellä luottamuksella saada aikaan toimivaa jalkapalloa?

Ei ehkä yksistään, mutta Superpallojen joukkueilla on tämän asian suhteen oikea suunta. Yhteisen nuotin löytymisestä kuulee ylistystä sekä valmentajilta että vanhemmilta. Vaikka pelit otetaan tosissaan, on hymy silti herkässä pelikentällä.

Rake syysturnauksessa 15.9. kotikentällä pelasi kaksi joukkueellista Superpalloja. Keltaisten joukkue aloitti tekonurmella räväkästi selkeillä voitoilla Mäntsälän ja Korson joukkueista. Maaleja tehtailtiin sarjatuotantona naama virneessä kahden pelin ajan, kunnes vastaan asteli hieman räväkämpi joukkue. Selkeän kolmospelin rökäletappion jälkeen neljännessä pelissä Tuusulaa vastaan oli tasaista vääntöä, ja peli päättyi 2-1 lukemiin Tuusulan pojille. Neljännessä pelissä saatiin kesän ja syksyn ensimmäinen kunnon kaatovesisade niskaan. Osa peliä pelattiin sinnikkäästi upouudet RaKe -hupparit päällä, koska oli niin märkää ja kylmää (ja koska hupparit olivat niin hienot).

Samaan aikaan toisella kentällä

Superpallojen musta joukkue ahersi samanaikaisesti aidolla nurmella varsin uudella pelikokoonpanolla.
Peli oli siinä mielessä ilahduttavaa katseltavaa, että joukkoon oli uskaltautunut monta
uutta poikaa vanhojen (9 vuotiaiden :-)) konkareiden joukkoon. Tärkeän pelikokemuksen rikkaampina, yhden voiton ja kahden tappion jälkeen vastaanottivat läpimärät pojat iloisena mitalinsa.

Tsempparipalkinnon tänä viikonloppuna sai ensimmäisen turnauksensa pelannut Eemeli ja keltaisten joukkueessa hyökkäystaistelijana kunnostautunut Oiva.

Hyvät pelit ja tsempit pelaajilla, valmentajilla ja vanhemmilla.


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2