Helmipallojen kauden 2018 päättäjäiset SuperParkissa
28.10.2018 9:42 Uutiset / T06-07 Helmipallot

Ihanat Helmipallot olivat askarrelleet ison kortin :)

Helmipallojen kausi 2018 päätettiin riemukkaissa ja ehkä vähän haikeissakin tunnelmissa Hyvinkäällä, Sveitsin Superparkissa. Tilaisuus alkoi lyhyillä muisteluilla siitä mitä kaikkea kauden aikana olikaan ehtinyt tapahtua. Tyttöjen mieleen oli parhaiten jäänyt Stadicupin kovat ja jännittävät pelit, hienot maalit, Jymycupin ampiaiset ja ihana Jymy-jäätelö, maalivahtien ärsyttävät sormivammat, possumaskotit Touho ja Tiina ja tietenkin Toivolan tilan ihanat minipossut. Pelillisesti ja joukkueen yhteishengen näkökulmasta kausi eteni hyvin ja porukka pysyi tiiviinä pakettina.

Joukkueen toiminta jatkuu ennallaan, mutta toimihenkilöihin tulee pieniä muutoksia seuraavalla kaudella. Sami jättää valmentajan tehtävät sekä Katja jättää Jojon tehtävät seuraajilleen. Tytöt olivat tehneet kiitokseksi hienon ja todella ison kortin, jossa he kuvailivat Samia ja Katjaa erittäin hyvin kuvaavilla adjektiiveilla :) Valmennuspuolella joukkueessa jatkavat Markus ja Lasse, ja uutena valkkuna mukaan tulee Toni. Jojon saappaisiin astuu Mari ja häntä hommassa avustaa Heidi.


Puheiden jälkeen oli aika herkutella ja sen jälkeen Helmipallot päästettiin irti ja koko Superjengi ampaisi hyppimään trampoliineilla, pelailemaan pelejä ja scoottailemaan. Yllättäen lähes koko porukka löytyi aina samasta paikasta ihailemassa toistensa tramppataitoja tai pelaamassa futista yhdessä joukkueena isolla Jiillä.


Helmipallot ovat kaudella 2018 paahtaneet innolla niin treeneissä, peleissä kuin turnauksissakin, alla hieman tilastoa kauden tapahtumista:

 • Pelaajia 28, peliryhmiä 2, toimihenkilöitä 6
 • Harjoituksia 104
 • Pelejä yhteensä 108
  • Talvisarja kolmella ryhmällä yhteensä 23 peliä
  • Piirisarja kahdella ryhmällä yhteensä 37 peliä
  • Kesän turnaukset kahdella ryhmällä yhteensä 48 peliä

Helmipallot osallistuivat kesän aikana kuuteen turnaukseen, joita olivat:

 • Karuselli, Rajamäki, 3.-4.5.
 • Valtti cup, Helsinki, 12.5.
 • Rajamäki Cup, Rajamäki, 20.-21.5.
 • Stadi Cup, Helsinki, 7.-10.6.
 • Jymycup, Aura, 29.-30.7.
 • HyPs-turnaus, Hyvinkää, 18.-19.9.

Näiden lisäksi yhteishenkeä kohotettiin joukkueen varainhankinnan merkeissä järjestämällä Karuselli-turnaus Rajamäellä yhdessä Tähtipallojen kanssa sekä pelaamalla ennen kesätaukoa jo perinteeksi muodostuneen aikuiset vs. lapset ja sen päälle saunomiset ja herkuttelut Kotorannassa Sääksissä. Kauden lopulla joukkueen pelaajat osallistuivat vielä taitokilpailuihin, joista Hopea-merkit itselleen nappasivat Lumi ja Noora.


Joukkueen toiminta jatkuu marraskuusta alkaen talvikauden merkeissä, talvella treenejä on Klaukkalan ja Riihimäen hallissa sekä Rajakaaren budosalissa. Kaikki uudet futiksesta kiinnostuneet 2006-2007 syntyneet tytöt ovat edelleen tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan!

Kiitos kuluneista vuosista kaikille rakkaille Helmipalloille, mielettömän mukaville vanhemmille ja kaikille valmentajille! Teidän kanssa on ollut ilo edistää Rajamäkeläistä jalkapallokulttuuria ja kasvattaa yhdessä tytöistä toiset huomioon ottavia tiimipelaajia! Kerran Helmipallo, aina Helmipallo <3

- Katja


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat