P08 Pallosalamat leirillä Eerikkilässä
Julkaistu: 16.04.2018 00.00

P08 Pallosalamat leirillä Eerikkilässä


Valmentajan uunituoreet mietteet Eerikkilän leiristä:


"Leirille lähdettiin siis perjantaina bussikyydillä Rajamäeltä. Sopiva pieni jännitys tuntui ilmassa. Bussimatkalla pidettiin pikku tietovisa ja juteltiin tulevasta leiristä mitä tuleman pitää ja käytiin myös läpi leirin säännöt, wtf, kännykät kerätään pois kun päästään perille?? Seuraavat pari päivää eletään siis oikeesti "urheilijaelämää". Perille päästiin ja hotellihuoneiden katsastuksen ("vitsi nää on mageet!!!") jälkeen lähdettiin tutustumaan Eerikkilän ruokatarjontaan. Ja sitähän piisaa...



Safkan jälkeen olikin ohjelmassa ekat harkat... Teemana 1 vs 1 ja puolustus. Miten meni niin sen kertoo Joan isän Mäxän kysymys myöhemmältä illalta: "Oliko noiden ekojen harkkojen teema kaverin kannustaminen?" Harkkojen jälkeen saunaan ja uimaan ja iltapalalle, vähän sovitusta 21:30 hiljaisuudesta myöhästyttiin mutta 22:30 kaikki olivat hampaat pestynä pää tyynyssä.. Valmentajat ja tukitiimi (Mäxä, Aki ja V-P) kuulostelivat käytävällä vielä pitkän tovin että huoneet tosiaan hiljenivät ja kaikki alkoivat latautumaan lauantaihin.




Lauantai aloitettiin 7:30 n.1km AAMULENKILLÄ! Ja siitä sitten syömään aamupalaa.
Aamupalan jälkeen hetki omaa aikaa ennen harkkoja mutta kentällehän kaikki heti lähtivät.. "Tänne tultiin pelaa futista" asenne! Päiväharkat menivät tosi hyvin, pitkät harkat ilman pelailuja teemana edelleen sama 1 vs 1 ja puolustus. Harkkojen jälkeen taas syömään. Päivää jatkettiin Eerikkilän järjestämällä E-turnauksella missä oli erinäisiä joukkuekisailuja ja viestejä. Turnajaisten jälkeen päivällinen ja valmistautuminen illan World Cup turnaukseen, nyt pelataan taas futista! Tasaiset jengit ja kolmen rankkuihin menneen pelin jälkeen voittajaksi julistettiin Argentiina! Pelaajille palkinnoksi liput Rajiksen uimahalliin. Futisturnauksen jälkeen oli ohjelmassa sauna ja uiminen ja tietty iltapala! Lauantaina oltiin hyvin aikataulussa ja huoneet hiljeni iltatoimien jälkeen jo ennen 22:00.



Sunnuntaina nukuttiin hetki pitempään ja mentiin aamupalalle vasta 8:00. Kaikki tankkasivat hyvin koska pojat tiesivät että tänään haastetaan aikuiset leirin loppupelissä! Aamupalan jälkeen huoneiden siivous/ omien kamojen pakkaaminen ja heti kun lupa valkuilta tuli niin omatoimisesti kentälle..."Eihän me nyt niille hävitä" oli asenne. 10:30 aloitettiinkin sitten aikuisten nöyryytys jalkapallokentällä, eikä siitä sen enempää... Tai no, loppuun poikia oli kentällä 21 ja aikuisia 7, eihän näin taitaville pojille kukaan pärjää vaikka ois tasasemmatkin jengit, häh:)? Poikien voittaman loppupelin jälkeen käytiin suihkussa ja saunassa ja vaihdettiin "kotimatkavaatteet". Sitten syömään ja vielä loppupalaveriin missä juteltiin leiristä ja jaettiin pojille diplomit ja uudet juomapullot. Antoisan loppupalaverin jälkeen sitten hypättiinkin bussiin ja lähdettiin kotia päin."


Leiri oli joukkueen ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen. Sen verran antoisa viikonloppu oli!


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2