RaKe Pallosalamat talvisarja saatu päätökseen
25.3.2018 21:26 Uutiset / P08 Pallosalamat

Pelien jälkeen hodarin tankkausta

Pallosalamat-joukkue lähti Sipoon talvisarjaan kahden peliryhmän voimin.

Talvisarjassa nähtiin karvaita tappioita, tiukkoja tasapelejä sekä loistavia voittoja.

Talvisarjan paras anti taisi kuitenkin olla joukkuehengen lisääntyminen, sekä 8v8-peliin totuttelu. Syksyllä joukkueen pelaajat olivat isommalla kentällä vielä hiukan hukassa, mutta tänään viimeisissä talvisarjan otteluissa näkyi jo tottuminen suurempaan kenttään.

Hiukan valmentajan mietteitä:

"Alkutalvi treenattiin Riksussa ja Klakessa, lopputalvi Klakessa. Talven pelit pelattiin Sipoon talvisarjassa. Tänään oli vika talvisarjan pelipäivä. Yhteenveto talvisarjasta molempien peliryhmien osalta näytti 20 pelin jälkeen 7 voittoa, 6 tasuria ja 7 tappiota, tasaista on ollut..

Talvi ollaan treenattu tiettyjä asioita ja se on matseissa välillä näkynytkin hienoina suorituksina. En tiedä onko aina näkynyt katsomoon mutta valmentajille kyllä on..
Se että esim. meidän maalivahti avaa aina lyhyellä kehittää koko joukkuetta, pallo pitää pitkän avauksen sijaan ihan itse saada toimitettua oikealle puolelle kenttää. Samoin ollaan kannustettu rohkeaan alakautta tapahtuvaan pelisuunnan kääntämiseen. Tämä on näkynyt peleissä välillä "väärään suuntaan hyökkäämisenä" ja omissa on soinut, mutta pitkän päältä tästä oppii. Tämän päivän iltapäiväryhmän pelit [varsinkin eka] oli hyvä esimerkki siitä mitä talvella ollaan opittu, aivan tosi jees! "

Tästä on hyvä jatkaa kevään piirisarjan peleihin ja kesän turnauksiin! Kentänlaidalla tavataan!


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat