Nostalgian kick-off -leiri Eerikkilässä
17.11.2018 16:27 Uutiset / Naiset - Nostalgia

Innokkaat nostalgit treenasivat sankoin joukoin Eerikkilän leirillä!

Nostalgian naiset kävivät hakemassa vauhtia talvikauden harjoitteluun ja yhteispeliin Eerikkilän leiriltä marraskuun puolivälissä. Aiempien leirien perusteella leiriohjelmaa oli urheilullisesti hieman kevennetty ja toisaalta aikaa jäi enemmän yhdessäoloon, kevyempään käppäilyyn kauniissa maisemissa sekä kehonhuoltoon.

Leiri alkoi siis jo perjantaina, päivällisellä tottakai! Eerikkilässä ruoka rytmittää tekemistä mukavasti, eikä nälkä pahemmin ehdi vaivaamaan! Osa naisista ehti ennen päivällistä kuntosalille hikoilemaan, kun muut perjantaina tulleet tyytyivät venyttelyyn takkatulen loimutessa hulppeassa hirsihuvilassa. Jotain vitsailua skumppajoogastakin heiteltiin, mutta tällä kertaa skumpat jätettiin kotiin. Illanistujaisten lomassa muisteltiin porukalla menneitä pelireissuja ja nuoruuden toilailuja pelireissuilla ja muutenkin. Nostalgista meininkiä siis :)

Lauantai aloitettiin aamiaisella, puuronsulattelulenkillä ja kun loputkin joukkueenjäsenet kaahasivat paikalle päästiin aloittamaan joukkuepalaveri. Palaverissa kerrattiin menneen kauden tähtihetket, pohdittiin tulevaa ja esiteltiin jälleen kaksi uutta nostalgia: Taija ja Mimmi.

Lauantain treenien kimppuun päästiin puolen päivän maissa, ja kuplassa kirmasi ilahduttavasti 20 nostalgia. Treenit painottuivat pallonhallintaan, perustaitoihin, pienpeleihin ja maalintekoon. Treeneissä saatiin kaikille punaiset posket ja meno oli hurjaa. Krempparyhmäkin pääsi pallottelemaan ja osa uskaltautui jopa mukaan enemmän pelillisiin hajoitteisiin.

Lauantain toiset treenit kuplassa olikin pelkkää peliä. Krempparyhmä siirtyi tässä vaiheessa kuntosalille pistämään töppöstä toisen eteen. Peli kulki erinomaisesti ja pelin vanhetessa syötötkin alkoivat löytämään perille kivasti. Väykän kammoamia 'surkeita syöttöjä' toki nähtiin, mutta vähenevässä määrin!

Puolustuspäässä jatkuivat vahvat esitykset, mikä ei sinällään yllättänyt ketään, onhan nostalgiassa mielettömän taitavia ja vahvoja puolustuspään pelaajia yllinkyllin. Keskikentällä uudet ja vanhat pelaajat alkoivat löytää yhteistä säveltä, ja kunhan talvikausi tästä vanhenee ja yhteispeli lisääntyy, keskikenttä tulee olemaan aivan pitelemätön!

Hyökkäysosastolla sairaslista on pitkä, joten joukkueen kapu sai ylennyksen topparista kärkeen, eipä jättänyt hänkään epäilysten varaa tulevan kauden tulivoimasta.

Pelin jälkeen valmentaja hykerteli innosta, ja oli silminnähden iloinen siitä että leirille saatiin näinkin iso ryhmä 'kottaraisia'.

Lauantai-illan treenien päälle saatiin jälleen herkullista ruokaa ja naiset pääsivät rantasaunan pehmeisiin löylyihin ja uskaliaimmat pulahtivat myös järveen uimaan. Treenien, ruuan ja saunan päälle porukka alkoi jo vähän hiipumaan, mutta kaikesta huolimatta kaikki kokoontuivat huvilalle istumaan iltaa. Illan kuluessa valmentaja ja jojo palkittiin kauden ponnisteluista joukkueen eteen ja nautittiin notkuvan herkkupöydän antimista.

Sunnuntai alkoi jälleen aamiaisella ja aamulenkillä, jonka jälkeen oli vielä viimeiset treenit kuplahallissa. Sunnuntaina monen jaloissa painoi lauantain sporttailu, mutta hyvällä sykkeellä mentiin kuitenkin. Treenit oli jälleen perustekniikkaa ja pallotatsia, loppupeliä unohtamatta. Treeneistä ja koko leiristä jäi niin hyvä fiilis kaikille, että päätimme tulla Eerikkilään vielä uudelleen ennen kevätkauden alkua!

Kiitos kaikille mukana olleille, mahtava leiri ja huippujengi!

Nostalgit ylärivistä vasemmalta: Emmi, Heidi, Ninni, Päivi, Katja V, Joppe, Suski, Sani, Miia, Mimmi, Kosti ja Väykkä.
Alarivi vasemmalta: Sipi, Jenna, Nina, Jonna, Anna, Minna, Taija ja Jaana.


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat