P08 valkoinen peliryhmä VJS talvisarjan voittoon!
17.3.2019 20:03 Uutiset / P08 Pallosalamat

Pojat ja pytty.

P08 joukkue jatkoi tänään pyttyjahtia valkoisen peliryhmän voimin VJS talvisarjan finaalikierroksella. Nyt pelattiin sijoista 1-3 Ja vastaan asettuisi järjestävän seuran joukkueet VJS1 ja VJS2.

Pelit alkoivat tuttuun tapaan heti aamusta ja lämmittelemään alettiin klo.8:00. Pientä jännitystä oli ilmassa kun tiedettiin ekan vastustajan olevan VJS1 joka oli hallinnut alkusarjaa..

Peli lähti käyntiin tasaisissa merkeissä Vantaalaisten hienoisessa hallinnassa. Ja voi hitsi, VJS1 teki sen tärkeän avausmaalin. Pojat ei lannistunut ja tsemppi oli kovaa, palkintona siitä 1-1 tasoitus mikä jäikin sitten pelin lopputulokseksi.

Pikku huili ja valmistautuminen toiseen peliin. Siihen lähdettiin valmentajien ohjeistuksella todella hyökkäävällä taktiikalla, koska nyt mestaruus ratkeaisi todennäköisesti maalierolla!

Vauhdikasta peliä, tilanteita molemmissa päissä mutta peli meidän hallinnassa. Maaleja saatiin tehtyä 4 mutta hyökkäyspainoitteisen taktiikan johdosta omissakin soi pari kertaa. Tuloksena siis 4-2 voitto!

Nyt pitäisi vielä jännätä VJS joukkueiden keskenäinen peli! Siitä tulikin melkoinen episodi joukkueiden sekoittaessa pelaajia keskenään ja epäselväksi vähän jäi kumpi oli kumpi joukkue. Peli päättyi 6-4 toiselle "sekajoukkueelle".

Vielä palkintojen jaossakin oli vähän epäselvää kuka mestaruuden vei ennen kuin järjestäjä ilmoitti Raken talvisarjan voittajaksi! Pytty siis himaan TAAS ja tosi hyvä meininki!

P08 jengillä oli melkoinen superviikonloppu! Pyttyjahti jatkuu ensi lauantaina Espoossa!


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat