Hiihdon kesäharjoitukset
27.4.2019 10:26 Uutiset / Jaoston etusivu

Nyt kun uusi kausi hiljalleen käynnistyy, on aika kerrata harjoituskokoonpanot!

Harjoitusryhmämme ovat:

PIKKUSOMPA- ryhmä koostuu 6-12 vuotiasta lapsista, jotka haluavat tutustua lajiin ja oppia hiihtotekniikkaa ja harjoitella kerran viikossa ulkoleikein ja monipuolisin harjoittein. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18 majalla, 7.5. alkaen.

Pikkusompa-ryhmän valmentajana toimii Annika Eskelinen (p. 040 5612180)

HOPEASOMPA-hiihtovalmennusryhmä on suunnattu 10 vuotiaista ylöspäin - lapsille jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti hiihdon parissa - ehkä kilpailut tavoitteenaan. Treenit alkuvaiheessa yhdistellen seuran maastopyörätoimintaan maanantaisin ja perjantaisin klo 18. Myöhemmin starttaavat sunnuntaiaamujen pidemmät sauvavaellukset ja syksymmällä myös tehotreenit.

Hopeasompa-ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jani Köpsi (040 5742161).

Aikuisten TREENIRYHMÄ on tarkoitettu jo hieman hiihtokokemusta ja pohjakuntoa omaaville tavallisille liikkujille. Yhteisissä treeneissä nähdään 2-3 päivänä viikossa - keväällä keskiviikkoisin (voimaa ja ketteryyttä) ja sunnuntaisin 2-3 tunnin yhteisvaellukset peruskestävyyttä kehittämään. Lähempänä kesää mukaan tulee rullasuksitreenit. Kaikkiin harjoituksiin ei tarvitse aina ehtiä, edetään oman aikataulun mukaan.

Treeniryhmän vetäjänä toimii Petri Soini. Lisätiedot sähköpostitse petesoini@gmail.com tai 050 3532515.


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Lokakuu   »
Kategoriat