Lohja Cup kuulumiset sekä piirisarjaa
Julkaistu: 20.08.2019 00.00

Lohja Cup kuulumiset sekä piirisarjaa

Helmipallot ovat taas ahertaneet urakalla! Viikonloppuna turnailtiin Lohjalla Lohja Cupissa. Alkusarjan ottelut olivat kaikki voitokkaita. Sitten neljännessä ottelussa tasan 0-0 varsinaisella peliajalla. Olihan tiukkaa ja tasaista vääntöä kerrassaan! Allekirjoittaneella oli syke jossain matsissa 117! Paikallaan seisoessa :D


Sittenpä päästiinkiin rankkuskabaan! Ensimmäiset meidän mokelle ever. Niistä 3-2 tappio ja kohti pronssimatsia.






Pronssipelissä nähtiin taas sitä kuuluisaa Helmipallopyörremyrskyä! 1-0 tappioasemasta nämä huikeat mimmit väänsivät 2-1 voiton! Ja kotiin lähdettiin upeat pronssimitalit kaulassa! Hienoa joukkuepelaamista kerrassaan!



Ja sitten tämän päivän piirisarjan peliin; saimme vastaamme PPJ:n. Tiesimme että saattaa olla kova jengi vastassa. Ja olikin! Saimme hienoja paikkoja ja katkaistua vastustajan napakoita syöttöjä, mutta tällä kertaa ei pallo ollut puolellamme taitavaa vastustajaa vastaan. Tuloksena 5-1 tappio.



Tästä tuumattiin että joukkue teki kuitenkin parhaansa ja se riitti tällä kertaa tällaisiin lukemiin. Helmipallot onnittelee PPJ:tä hienosta pelistä!



Valkkupalautteet olivat seuraavanlaiset Lohjalta:
Tytöt pelasivat Joukkueena ja taistelivat aivan uskomattomalla tavalla pronssinsa. Energiat alhaalla ja 0-1 tappiotilanteesta käänsivät seisovat jalat väkisin liikkeelle ja veivät sen jälkeen veivät vastustajaa. Todella hieno näytös ihan jokaiselta tytöltä siitä, miten pääkopassa (tahdolla) käännettiin vielä uusi vaihe vaikka kaikki olivat ihan poikki aiemmista peleistä ja kuumasta ilmasta!

Ja tämänpäiväisestä piirisarjan pelistä:
Tästä pelistä minusta opittiin, että kovalla työllä saadaan taitavakin vastusta taipumaan ja peli haltuun, mutta se vaatii kovaa työtä koko ajan kaikilta. Jalkapallo koostuu taidoista ja työstä. Taitoa meille kertyy koko ajan lisää sen verran, kun yksilöinä ja Joukkueeena pystytään harjoittelemaan. Työtä pystyy säätämään nopeammin, se on omasta tahdosta kiinni (ja kunnosta, jota saa treeneistä). Kun "herättiin" tekemään töitä, niin pallo pysyi meillä ja saatiin vaarallisia tilanteita (tällä kertaa ei pompannut maaliin asti, kuin kerran). Tästä on hyvä ottaa opit ja jatkaa ihan positiivisesti eteenpäin! Mennyttä on siis turha murhehtia, siitä tulee vain paha mieli - eli mennyt ei siis murehtimalla muutu miksikään. Pelasitte hyvällä yrityksellä loppuun asti, pelin jälkeen siitä tuli katsojilta erityistä kiitosta teille! Tuolla asenteella tullaan pärjäämään hyvin ja pitämään hauskaa!


Mari









Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2