Pelataan omaa harjoiteltua peliä
Julkaistu: 23.08.2019 00.00

Pelataan omaa harjoiteltua peliä

Keskiviikkona kävi Sininen peliryhmä Kevaralla KP-75 vieraana. Itse en ollut paikanpäällä peli tunnelmissa niin siteeraan valmentajia.

"Näin "katsomo maallikko valmentajan" silmään näyttää, että tyttöjen peli on tavallaan hyvin pienestä kiinni. Elementtejä on hyvin, mutta tänäänkin maalipaikoissa ja vetopaikoissa jäi sitten suoritukset vähän vajaaksi ja pallot pomppi rajojen yli, kun olisi voinut pienellä tarkkuudella kääntyä maalia kohti. Peli oli kuitenkin ihan raikasta ja reipasta. Ripaus lisää rohkeutta, tarkkuutta ja "kovuutta", niin tytöt pärjää hyvin."

"Kaikki mitä ollaan opittu laitojen kautta menemisestä oli kuin olisi hammasharjalla kaatanut metsää.. KP:lle ehkä 50 maalipotkua ja 80 sivurajaa. Pallo vaan joka kerta rajoista yli. Ne taasen tulivat aivan keskeltä kokoajan. Pelillisesti ihan tasaista, mutta maalit jopa 7-1 keravalle. Mun mielestä silti parempi, ettei lähdetä sotkemaan ”omia kuvioita” ja opeteltua taktiikkaa hieman pienemmän kentän vuoksi."

Lopputulos päättyi 7-1 KP-75 voittoon

Näitä lukiessa ja tätä juttua tehdessä, voin vain todeta, että joukkue TIMANTTITYTÖT molemmat peliryhmät ovat vielä hiomattomia timantteja ja hauskaa on jokaisella niin pelaajilla kuin valmentajilla. Ja varmasti myös katsomossa on omat jännityksensä.

Ensiviikolla vuorossa Valkoiset Korsossa KoPSEn vieraana ja Siniset saavat kotipelissä vastaansä JäPSin Järvenpäästä.

jojo Juhani

Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2