Superpallot Mäntsälässä miniturnauksessa
Julkaistu: 29.08.2018 00.00

Superpallot urakoivat neljän pelin verran lauantaiaamuna Mäntsälän P08-09 turnauksessa. Pilvisestä sääennustuksesta huolimatta Mäntsälässä paistoi aurinko, kuten joka pelissä tänä kesänä.

Ensimmäinen peli Jokelan Kisaa vastaan oli kuitenkin kylmä aloitus ja päätyi tappioon. Juoksuvauhti ja taistelutahto
oli vielä aamusta kadoksissa pojilla, ja vastustaja oli huipputaitava. Valmentajien termein, peli parantui turnauksen loppua kohden, joten toisessa pelissä tulikin jo tiukan väännön ansiosta voitto 6-5 tuloksella. Kolmannessa pelissä alkoi juoksu painaa jaloissa, eivätkä laukaukset vastustajan maalia kohden ottaneet millään osuakseen maaliin.

Viimeinen peli olikin pronssiottelu järjestävän seuran Mäntsälän poikia vastaan. Voittolukemat Mäntsälästä selkeät 7-1. Pelissä nähtiin hieno rankkaripotku maaliin Nuutilta ja muutenkin ärhäkkää hyökkäyspeliä loistavan yhteispelin lisäksi. Vaikka vastustajat olivat pääosin isompia, ei periksi annettu kamppailutilanteissa eikä muutenkaan.

Hyvä yhteishenki näkyi pojilla pelissä ja aina 30 minuutin pituisilla tauoilla pelien välissä. Siripirejä jaettiin
teltassa pelikavereille, onnenpyörää käytiin pyörittelemässä ahkerasti, kisamakkarat ja mokkapalat maistuivat. Hyvän kokemuksen ja kaulaan saatujen mitaleiden lisäksi kotiin viemiseksi oli pino joka perheessä ah niin tuikitarpeellista onnenpyöräroinaa: päähineitä, sormikkaat, nukke, prinsessajuttuja, koulutarvikkeita ja tietenkin turvakengät kokoa 40.

Tsempparipalkinnon sai tällä kertaa Aleksi K, joka ahkeroi terävästi hyökkäyspäässä.