Superpallo-partyt Järvenpäässä- turnausvoitto
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

Superpallo-partyt Järvenpäässä- turnausvoitto

Turnausvoitto ja kultamitalit kaulaan- yhtään sen vähempään eivät Superpallot P09 tyytyneet talviturnauksessa Järvenpäässä.

Superpallo-partyn ensimmäinen peli klo 9.00 ja finaalipeli klo 16.30 - pitkä päivä takana. Pojat hilasivat itsensä oman lohkon voittoon lukemilla 4-1, 1-1 ja 3-0. Koettiin peleissä myös yksi saksipotkumaali, lienee harvinaisempaa tämän ikäisillä. Kolmannen pelin jälkeen pärähti vanhempien whatsapp- ryhmään viesti, että pojat taistelivat itsensä voittoon "apinan raivolla". Valmentajan mukaan tämä tarkoittaa sitä, että juoksuvauhti oli kova ja kaikissa tilanteissa yritettiin loppuun saakka.

Finaalipelissä olimme jo 1-0 tappiolla, mutta tasoitusmaalin myötä saatiin taas juoksuun lisää vauhtia ja uskoa tekemiseen. Finaalissa myös maalivahti sai tekemistä, huikeita torjuntoja varmoin käpälin. Rankkuskabaan Superpallot eivät tahtoneet, joten väenväkisin runnottiin myös toinen maaginen kierteinen maali.

Riemu oli voiton jälkeen raikuva, pojat hihkuivat kaulakkain tiiviissä pomppuringissä. Mitalit kaulassa on helppo hymyillä ja tsempparipalkintokin meni uudelle vahvistuksellemme. Rankka, mutta hyvä päivä takana.


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2