RaKe vastaanotti Premix Oy 40v-Juhlavuoden lahjoituksen
SeuraJulkaistu: 17.12.2020 00.00

RaKe vastaanotti Premix Oy 40v-Juhlavuoden lahjoituksen

Henkilöt vasemmalta: Mia Puhakainen (Premix Oy), Hanna Ristola (Premix Oy), Henna Hassinen (Rajamäen Kehitys ry), Minna Välimäki (Rajamäen Kehitys ry) ja Annika Eskelinen (Rajamäen Kehitys ry).

RaKe on vastaan ottanut 16.12.2020 rajamäkeläisen perheyhtiö Premix Oy 40v-juhlavuoden kunniaksi 40 000€ lahjoituksen. Lahjoituksella perustetaan tukirahasto rajamäkeläisten lasten ja nuorten harrastuksen turvaamiseksi moneksi vuodeksi. Tukirahastosta voi hakea tukea jokaiseen Rajamäen Kehityksen tarjoamaan urheilulajiin, rahaston turvin on tilattu myös 11kpl maastopyöriä kypärineen joita saa lainata ilmaiseksi ja lähteä kokeilemaan maastopyöräilyä RaKen kokeneiden maastopyöräilijöiden mukana. Pyöriä on lasten aikuisten kokoisia niin koko perhe voi tulla kokeilemaan maastopyöräilyn saloja.

Tarkemmat ohjeet tuen hakemiseksi julkaistaan vuodenvaihteeseen mennessä, joten voit nyt tutustua nettisivujemme kautta eri lajeihimme ja ottaa yhteyttä kyseisen joukkueen tai yhteyshenkilöihin ja kysellä lajeista lisää.

Tämä taitaa olla jokaiselle RaKelaiselle paras joululahja mitä voi seuralleen toivoa!

Hyvää Joulun odotusta toivoo Rajamäen Kehityksen hallitus sekä Premix Oy