Pallohait Stadionilla
Julkaistu: 13.07.2021 00.00

Kerrassaan mahtavaa päästä pelaamaan Huuhkajien upealle kotikentälle! Sinne ei kaikki pääsekään!

Pallohaiden molemmat peliryhmät, siniset sekä valkoiset pelasivat omat ottelunsa Stadionilla.
Kentällä ihastelimme uusittua Stadionia, tasaista ja vehreän vihreää nurmikenttää. Kannustajat nauttivat tauosta auringon paahteesta katsomossa.

Pallohait valkoiset taistelivat kovaa helteisellä Stadionilla. Peli oli tasainen, mutta koko stadion kaikui, kun riemu repesi Pallohaiden saatua osuma vastustajien verkkoon. Peli jatkui tasaisena, mutta hieman ennen loppua vastustaja tasoitti pelin. Lopputulos oli 1-1. Pojat olivat onnellisia ja ylpeitä tasurista kuultuaan, että vastassa olikin ollut kilpatason joukkue. Mahtavaa RAKEEEE!!

Pallohait siniset pelasivat myös tiukan matsin helteisellä Stadionilla. Siniset väänsivät sitkeästi ja loppuun saakka. Vastustaja oli karannut 2-0 johtoon, mutta Sininen ryhmä ei taipunut vaan väänsi sitkeästi kuumuudesta huolimatta loppuun asti. Ponnistelu tuotti 2 maalia ja näköpiirissä häämötti tasapeli. Pelin viimeisten minuuttien tiukka ja kova hyökkäys tuotti maalin! Ja niin Pallohait olivat saavuttaneet voiton! Loistavaa RAKEEEE!!

Tsemppiä RaKe P11 Pallohait, Hesa Cup jatkuu!