Pronssia tuliaisina Turusta
Julkaistu: 15.04.2022 21.11

Pronssia tuliaisina Turusta

Pronssiterveisiä aurinkoisesta, mutta vilpoisesta Turusta!

RaKe P11 Pallohait valkoinen peliryhmä kävi Turussa Spring Cup haasteturnauksessa 2.-3.4.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli IFK Maarianhamina. Peli eteni pitkälle tiukasti 0-0. Kävi selväksi, että vastassa on erittäin hyvä joukkue. Matsin loppuvaiheessa vastustaja onnistui tekemään maalin. Peli päättyi 1-0 Pallohaiden tappioon. Tulos mairittelee Pallohaita, koska ilman poikien mahtavaa peliä tappio olisi voinut olla suurempi.

Vain 5 minuutin huilin jälkeen vastaan asettui Kaapo. Pallohait esitti taas tiukkaa taistelua ja hyvää peliä. Lopputuloksena tasapeli 3-3. Tuoreilla jaloilla Pallohait olisi vienyt matsin...

Pidemmän tauon jälkeen kolmannessa pelissä vastaan asettui KSF. Panokset matsissa olivat kovat: runsasmaalinen voitti olisi tarpeen. Pallohait pelasivat hyvällä fiiliksellä ja sitkeän jauhamisen jälkeen maali tuli. Siitä aukeni Pallohaiden peli ja maaleja alkoi syntyä. Lopputuloksena Pallohaiden 7-0 voitto!

Turnauksen toinen päivä ja vastassa Maarianhaminasta toinen joukkue. Pojat saivat maalin ja peli näytti hyvältä. Sitten vastusta sai pari pikamaalia ja käänsi pelin. Pallohait kärsivät kirvelevän 4-1 tappion. Pojat olivat tosi pettyneitä.

Pronssipeliä varten Pallohait saivat levätä kunnolla ja kerätä voimia ja tsemppiä pronssipeliin. Pelistä kehkeytyikin todellinen trilleri! Vastustaja oli hyvä ja peli oli tasaista. Rake Pallohait pääsi alkutuumailujen jälkeen kunnolla peliin mukaan. Seurauksena oli kaksi laadukasta syöttöä ja Pallohaiden pelaaja oli vastakkain maalivahdin kanssa. Maalivahti tuli lujaa vastaan, mutta Pallohain hermo piti, eikä hän vetänytkään vaan harhautti, ja tykitti pallon maaliin. Kannustajat alkoivat vahdata kellojaan ja odottaa peliajan päättymistä. Oli ihan liian jännittävää! Pallohai-pelaajat antoivat kaikkensa, maalivahti ehti pallon tielle, puolustajat ottivat tilaa pois hyökkääjiltä, omat hyökkääjät koettivat viedä palloa vastustajan maaliin. Huh, lopulta pilli soi, valtava taistelu päättyi ja riemu paistoi pelaajien kasvoilta! RaKe Pallohai valkoinen voitti pronssia!

Paljon onnea Pallohait! Nauttikaa!


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2