Naiset-Nostalgia , Naisten Futsal-Nelonen

RaKe Nostalgia - MPS  4 - 4

Helsinki, Myllypuro AC 7

Nostalgian Futsal-kausi avattu tasurilla

Nostalgia lähti kauden ekaan peliin muutaman treenin taktiikalla, ja toki Eerikkilän leirillä ehdittiin jo vähän valmistautua tulevaan joukkuepalaverissakin. Peli lähtikin käyntiin mukavasti Nostalgian pienoisessa hallinnassa. Maalipaikkoja tuli, mutta viimeistely hieman sakkasi... lopulta Sussu kuitenkin tälläsi kotijoukkueen 1-0 johtoon ansaitusti. Ensimmäisen maalin jälkeen taisi hieman hiki nousta päähän ja Nostalgialle tuli hetkellinen taantuma, jonka aikana puolustaminen hieman unohtui, ja MPS pääsi vastahyökkäyksillä tasoihin, ja jo kahden maalin johtoon. Ekan puoliajan aikalisä kuitenkin tasoitti menoa, ja saimme jälleen kentän tasapainoon ja erän loppupuolella vielä hienon kavennusmaalinkin Jassun jalasta. Erätauolle lähdettiin 2-4 lukemista.

Toisella puoliajalla peli aaltoili päästä päähän ja MPS pääsi jälleen pahoihin läpiajoihin, mutta Konde maalilla tuli hyvin vastaan ja viikatteenomaisesti pelasti tilanteen pariin otteeseen. Nostalgian kolmas maali oli näyttävä, veskan avaus, pari seinäsyöttöä, Sussu kiitti ja tälläsi ohi veskan lukemiksi 3-4. Loppua kohden Nostalgian jalat alkoivat vähän painaa, mutta pysyimme MPS:n nuoren ja nopean ryhmän vauhdissa mukana, omilla vahvuuksillamme. Loppua kohden Suskia alkoi selkeästi tappioasema ärsyttämään, ja hänpä pisti omat jalkansa vitosvaihteelle, eikä antanut periksi tuumaakaan! Lopulta Suski tälläsi maalin, erinomaisen taidonnäytteensä päälle.

Peli päättyi siis tasuriin 4-4. Kiitokset vastustajille, tuomarille ja uskollisille faneille. Erityiskiitos Misulle sekuntikellon näppäilystä ja pöytäkirjan pidosta! Nelosdivari on nyt korkattu, ens viikonloppuna seuraava peli, tervetuloa kannustamaan!