Jäsenmaksu 2023

Seuran vuosikokous vahvisti 22.3.2023 jäsenmaksuiksi:

Alle 15v. jäsenmaksu 20,00 euroa,

15v. (2008 syntyneet) tai vanhemmat, jäsenmaksu 35,00 euroa

Jäsenmaksulla katetaan seuran toimintaa ja hallinnollisia kuluja. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys harrastamiselle seurassa.

Kausimaksu 2023

Jalkapallojaoston kausimaksu:

koko vuosi 175,00 euroa

jos aloittaa 1.7. - 30.9. niin kausimaksu 115,00 euroa

jos aloittaa 1.10. tai myöhemmin, niin kausimaksu 65,00 euroa

Kausimaksulla katetaan Jalkapallojaoston toimintaa esim. osallistumismaksuja turnauksiin, pelinohjaajapalkkioita, kenttävuoromaksuja. Harjoitusvarusteet sisältyvät kausimaksuun.

Lisenssi ja vakuutusturva

Jalkapallon lisenssikausi on kalenterivuosi. Pelipassit hankitaan iän mukaan. Piirisarjoihin oikeuttava pelipassi ostetaan itse Palloliiton kautta, mutta kortteli- tai harrastepassi hankitaan seuran kautta. Tällöin lisenssi laskutetaan pelaajalta.

Lisätietoa pelipasseista löytyy TÄÄLTÄ

Mikäli pelaajalla on kilpaurheilun kattava oma vakuutus, joukkueenjohtajalle on toimitettava siitä kirjallinen vakuutustodistus.

Joukkuemaksu

Kukin joukkue kerää toimintansa kattamiseksi maksuja (harrastemaksuja) vanhempainkokouksessa sovitulla tavalla, talousarvion mukaisesti. Maksuista voi kysyä joukkueenjohtajalta.

Maalivahtivalmennus

Jaosto järjestää yhteisesti joukkueiden kesken maalivahtivalmennusta innokkaille pelaajille. Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu käymään valmennuksessa ja maksamaan valmennuksesta, mikäli pelaajan joukkue ei vastaa kustannuksista. Seuran ulkopuolisilla pelaajilla on mahdollisuus osallistua maalivahtivalmennukseen maksua vastaan.

Jalkapallokoulu 2023

Jaosto järjestää 2017-2019 syntyneille tytöille ja pojille Huuhkajat ja Helmarit jalkapallokoulun toukokuusta alkaen.

Lisätietoja jalkapallokoulusta

Maksukäytäntö

Uudet pelaajat voivat kokeilla maksutta noin kahden viikon ajan.

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä: ensimmäinen erä helmikuussa ja toinen erä kesäkuussa. Jäsenmaksu laskutetaan maalis-huhtikuussa. Kesken kauden aloittavat pelaajat saavat kausi- ja jäsenmaksulaskun noin kuukauden kuluttua aloittamisesta. Premix Tukirahastosta voi hakea avustusta seuran maksuihin.

Jalkapallojaosto laatii talousarvion kauden alussa olevien pelaajamäärien mukaan ja siltä pohjalta määräytyy kausimaksun suuruus. Pelaajan jäädessä pois toiminnasta kesken kauden, syystä tai toisesta, kausimaksua ei palauteta.

Maksujärjestelystä voi sopia seuran taloudenhoitajan kanssa ottamalla yhteyttä talous@rajamaenkehitys.net.

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2