Jäsenmaksu 2022

Seuran vuosikokous vahvisti 28.3.2022 jäsenmaksut:

Alle 15v. jäsenmaksu 15,00 euroa,

15v. (2007 syntyneet) tai vanhemmat, jäsenmaksu 30,00 euroa

Jäsenmaksulla katetaan seuran toimintaa ja hallinnollisia kuluja. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys harrastamiselle seurassa.

Kausimaksu 2022

Jalkapallojaoston kausimaksu:

koko vuosi 160,00 euroa

jos aloittaa 1.7. - 30.9. niin kausimaksu 100,00 euroa

jos aloittaa 1.10. tai myöhemmin, niin kausimaksu 50,00 euroa

Kausimaksulla katetaan Jalkapallojaoston toimintaa esim. osallistumismaksuja turnauksiin, pelinohjaajapalkkioita. Harjoitusvarusteet sisältyvät kausimaksuun.

Lisenssi ja vakuutusturva

Jalkapallon lisenssikausi on kalenterivuosi. Pelipassit hankitaan iän mukaan. Piirisarjoihin oikeuttava pelipassi ostetaan itse Palloliiton kautta, mutta kortteli- tai harrastepassi hankitaan seuran kautta. Tällöin lisenssi laskutetaan pelaajalta.

https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

Mikäli pelaajalla on kilpaurheilun kattava oma vakuutus, joukkueenjohtajalle on toimitettava siitä kirjallinen vakuutustodistus.

Joukkuemaksu

Kukin joukkue kerää toimintansa kattamiseksi maksuja (harrastemaksuja) vanhempainkokouksessa sovitulla tavalla, talousarvion mukaisesti. Maksuista voi kysyä joukkueenjohtajalta.

Maalivahtivalmennus

Jaosto järjestää yhteisesti joukkueiden kesken maalivahtivalmennusta innokkaille pelaajille. Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu käymään valmennuksessa ja maksamaan valmennuksesta, mikäli pelaajan joukkue ei vastaa kustannuksista (5 euroa kerta). Seuran ulkopuolisille pelaajilla on mahdollisuus osallistua maalivahtivalmennukseen. Tällöin laskutetaan 7 euroa kerta.

Lisätietoja Maalivahdit

Jalkapallokoulu 2022

Jaosto järjestää 2016-2018 syntyneille tytöille ja pojille Huuhkajat ja Helmarit jalkapallokoulun 18.5.2022 alkaen.

Lisätietoja https://www.rajamaenkehitys.net/jalkapallo/joukkue...

Maksukäytäntö

Kausimaksu laskutetaan yhdessä erässä alkuvuonna. Jäsenmaksu laskutetaan maalis-huhtikuussa. Kesken kauden aloittavat pelaajat saavat kausi- ja jäsenmaksulaskun noin kuukauden kuluttua aloittamisesta. Premix Tukirahastosta voi hakea avustusta maksuihin.

Jalkapallojaosto laatii talousarvion kauden alussa olevien pelaajamäärien mukaan ja siltä pohjalta määräytyy kausimaksun suuruus. Pelaajan jäädessä pois toiminnasta kesken kauden, syystä tai toisesta, kausimaksua ei palauteta.

Maksujärjestelystä voi sopia seuran taloudenhoitajan kanssa ottamalla yhteyttä talous@rajamaenkehitys.net.