Helmipallot LePa Cupissa - Sinisille pronssia!
Julkaistu: 23.04.2017 00.00

Helmipallot LePa Cupissa - Sinisille pronssia!

Helmipallojen kevätkauden ensimmäinen turnaus pelattiin viikonloppuna Leppävaarassa. LePa Cupiin lähdettiin kahdella peliryhmällä, joista Valkoinen peliryhmä osallistui 2006-syntyneiden kilpasarjaan ja Sininen peliryhmä 2007-syntyneiden haastesarjaan. Kaiken kaikkiaan 21 pelaajan ryhmä pelasi 10 peliä ja kummankin peliryhmän pelit sujuivat erittäin mallikkaasti. Jälleen tuli myös selväksi se, että turnauksissa syntyy joukkue isolla J:llä ja joukkuehenki niin pelaajien, kuten joukkueelle tärkeiden vanhempien, sisarusten ja muiden tuttavien kesken kasvoi hurjasti!

Sininen peliryhmä pronssille

Sininen peliryhmä pelasi lauantain ilman tappioita, voittaen yhden pelin sekä pelaten kaksi tasan. Alkulohkon toinen sija oikeutti paikkaan sunnuntain välieräpeliin TiPS Energiatyttöjä vastaaan. Tiukan pelin vei TiPS 1-0 lukemin ja katseet kohdistettiin pronssiotteluun, johon vastaan tuli EPS Kolibrit. Jälleen mukavan tasaista taistelua puolelta toiselle, kunnes Nelli viimein sai pallon TiPSin verkkoon. Lukemat säilyivät loppuun asti ja näin Helmipallot pokasivat pronssimitalit kaulaansa! Pelit olivat kaikki hyvin tasaisia ja kuten yleensä turnauksissa käy, uusia ratkaisuhahmoja nousee esiin. Tällä kertaa peliotteillaan säväytti erityisesti Saga, joka vasta lyhyen futariuran jälkeen osoitti huimaa taisteluhenkeä eikä antanut tuumaakaan periksi missään vaiheessa! Tsempparipalkinto Sagalle, hienoa peliä!

Sinisen ryhmän tulokset:
RaKe Helmipallot - FC Honka Tiikerit 2-1
RaKe Helmipallot Gnistan 1-1
PPJ - RaKe Helmipallot 0-0
TiPS - RaKe Helmipallot 1-0
RaKe Helmipallot - EPS Kolibrit 1-0

Turnauksen voitti Gnistan.

Valkoinen peliryhmä pysyi kilpasarjan vauhdissa

Valkoiset osallistuivat kovatasoiseen 2006-syntyneiden kilpasarjaan. Lauantai alkoi pelillä PuiU:a vastaan, jossa Helmipalloryhmä hallitsi peliä hyvin - olipa pari kertaa jopa mahdollisuus vetää pallo tyhjäänkin maaliin, mutta lopulta kuitenkin vastustaja vei pisteet 1-0 lukemin. Yhden tasapelin ja toisen tappion jälkeen jatkopeleissä päädyttiin pelaamaan sijoista 5-8. Pelien lisäksi ihmeteltiin säätä, lauantaina nähtiin lämmintä auringonpaistetta, mutta myös isoja rakeita.

Sunnuntain jatkopelissä tosin vasta tajuttiin mitä kaikkea sää voi tehdä. Lunta tulla tuprutti niin, että kenttä oli täysin valkoinen eikä sade näyttänyt merkkejä loppumisesta. Pelillekin keli antoi oman leimansa pallon kerätessä lunta mukaan välillä enemmänkin... Tasainen vääntö Gnistanin kanssa päättyi 1-1 lukemin ja ratkaisu oli pakko hakea rangaistuspotkukilpailusta. Helmipallojen rankkarikisojen saldo ei ole kovin kummoinen, sillä voitto lipui tälläkin kertaa vastustajille. Pelaajille asia otti melko kovillekin, mutta pettymykset kasvattavat ja ensi kerralla kuulemma otetaan voitto! Viimeiseen peliin latautuminen olikin kunnossa ja Helmipallot saivat selkeän 3-1 voiton FC Kasiysistä.

Koko turnaus oli erittäin tasainen myös valkoisen peliryhmän osalta ja kilpajoukkueiden vauhdissa pysyttiin tällä kertaa hyvin, peli kulki jouhevasti ja sovittuja asioita muistettiin noudattaa - loistavaa! Tsempparipystin vei Emmi, joka pelasi puolustuksessa järjestelmällisellä tavalla, kovalla itseluottamuksella ja aina loppuun asti.

Valkoisen ryhmän tulokset:
PuiU - RaKe Helmipallot 1-0
PPJ - RaKe Helmipallot 1-1
LePa - RaKe Helmipallot 3-1
Gnistan - RaKe Helmipallot 1-1 (rankkarit vei Gnistan)
FC Kasiysi Punainen - RaKe Helmipallot 1-3

Turnauksen voitti HJK.

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2