Tytöt 2010-2011Julkaistu: 06.05.2024 15.30

Jojon viikkotiedotteet

Jojon viikkotiedote 6.5.2024


Peli 8.5. Jokelassa

  • Kyytejä puuttuu. Onko muita lähdössä yhteislähdön kautta? Jos ei, varautuisitteko kyydin tarvitsevien vanhemmat lähtemään liikkeelle.
  • Parkkipaikkatiedot ja pukkaritiedot jopoxin pelitapahtumassa. Nyt käytössä pin koodi pukkareihin. Toivotaan että toimii paremmin kuin viimeksi.
Tarvitsee kyydin

  • Ninette
  • Hilja
  • Hilla
  • Nella
Yhteislähtöön tulossa

  • Susanna, kyytiin mahtuu 2

Suoraan kentälle

  • Pinja (ja Marika)
  • Hans
  • Sofia

Kokoonpanossa lisäksi

  • Aliisa
  • Elsa A.
  • Matilda L.
  • Mona


Joukkueillan ajankohta – pitäisittekö molemmat päivämäärät varattuina

Joukkueillan ajankohdaksi äänestitte torstain 30.5. klo 18.45.
Toinen vaihtoehto oli 28.5. klo 18.00.
Pitäisittekö vielä varattuina molemmat ajankohdat, jos se on mahdollista.

Pääsen 20.5. istumaan alas joukkueen toimihenkilöiden kanssa. Tuolloin pohditaan miten kyselyn tuloksia ja joukkueen jatkoa tullaan kanssanne käsittelemään. Ilmoitan heti kun tarkempi suunnitelma ja ajankäyttö on selvillä, millä päivämäärällä edetään.


Viimeiset päivät aikaa vastata kyselyyn

Vielä on 8.5. loppuun saakka mahdollisuus vastata vanhempien ja pelaajien kyselyyn, jos et ole sitä vielä tehnyt. Linkit whatsapp-ryhmissä.
Lämpöinen kiitos jo niille, jotka ovat vastanneet.





JOJON VIIKKOTIEDOTE 2.5.2024


PAKOLLINEN KYSELY VANHEMMILLE – VASTAA 8.5. MENNESSÄ

Keväällä 2024 T10-11 pelaajille tehtiin ensimmäisen kysely. Vastauksissa tuli esiin yhteishenkeä koskevia asioita. Nyt toteutamme uuden kyselyn. Tällä kyselyllä asiaa selvitetään tarkemmin.

Haluamme

  • ymmärtää paremmin pelaajien ajatuksia joukkueesta ja sen yhteishengestä
  • selvittää, onko joukkueessa ollut tai onko edelleen kiusaamista

TÄMÄ KYSELY ON TARKOITETTU VANHEMMILLE. LINKKI LÖYTYY VANHEMPIEN WHATSAPP-RYHMÄSTÄ.

Pelaajille teemme oman kyselyn. He ovat saaneet siihen linkin omassa whatsapp-ryhmässään. Varmistelethan kuitenkin, että lapsesi on vastannut kyselyyn.

Tärkeää on, että vastaat kyselyyn mahdollisimman rehellisesti. Se on ainut tapa, jolla joukkue ja sen toiminta voi kehittyä oikeaan suuntaan.

Varaa aikaa ja rauhallinen paikka kyselyn täyttämiseen. Vastata voit 8.5. saakka, mutta toivomme, että vastaisit mahdollisimman pikaisesti kyselyn saatuasi.

Kyselyyn vastataan nimettömänä. Kyselyn tuloksia tullaan käsittelemään valmennuksen ja toimihenkilöiden kesken sekä joukkueillassa toukokuussa. Tulokset ovat luottamuksellisia eikä yksittäisen pelaajan tai vanhemman vastausta voi niiden perusteella tunnistaa.

P.S. KYSELY ON MYÖS T12-13 JOUKKUEEN PELAAJIEN VANHEMMILLE. Täyttäkää kysely kuitenkin pitäen mielessä T10-11 joukkueen pelit. Harjoituksissa ei ole tainnut kukaan nuoremmista pelaajista käydäkään. Laitan Kimmolle vielä linkin pelaajien kyselyyn, jotta voi jatkaa sitten suoraan T12-13 pelaajille, jotka käyvät T10-11 peleissä.

Kiitos kaikille, että täytätte kyselyn. Sen tuoma tieto on meille erittäin tärkeää.


KYYTITIEDOT KUNTOON PELIIN 6.5. MENNESSÄ

Seuraava vieraspeli joukkueella on ke 8.5. Jokelassa. Laitathan kyytitiedot kuntoon 6.5. klo 9 mennessä Jopoxiin pelitapahtuman viesteihin

  • tarvitseeko pelaaja kyydin TAI
  • oletteko lähdössä autolla + mistä lähdette + kuinka monta mahtuu kyytiin
  • ehdottomasti myös merkintä oletteko menossa suoraan.

Toistan itseäni, mutta toisin sanottuna, jokaiselta pelaajalta tulisi olla joku merkintä Jopoxin tiedoissa; joko tarvitsee kyytiä, on menossa kyytiin tai oma kyyti on lähdössä. Taustalla tehdään koko ajan rukseja nimilistaan ja varmistetaan, että kaikille on kyydit. Tämä onnistuu vain, jos kaikilta on tiedot Jopoxissa.


VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ÄÄNESTÄÄ VANHEMPAINILLAN AJANKOHTAA

Vanhempainillasta on käynnissä äänestys vanhempien whatsapp-ryhmässä. Aikaa äänestää on 3.5. Tilanne on melko lailla tasan eli kannattaa vielä lykätä ääniä mukaan, jos ei ole näin tehnyt.


VARUSTEET OVAT SAAPUNEET

Kati jakoi eilen varusteet paikalla olleille pelaajille. Hän ilmoittelee, miten jakaa varusteet muille.

Tammiston intersportista löytyy nyt siis Raken hylly ja alennusta saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 10 %, kun mainitsee, että on rakelainen.

Raken verkkokauppa on auki ja löytyy osoitteesta https://seurakauppa.intersport.fi/#seurat
Sieltä vain ostoksille. Kuljetus kotiin kuten muistakin verkkokaupoista.


JOPOXIN IN/OUT KUNTOON SUNNUNTAIN HARKKOJEN OSALTA

Ja viimeiseksi ainainen kestoaihe: Laittakaahan sunnuntain harkkojen osalta jopox kuntoon viimeistään pe, jotta Sofia ja Jasmin näkevät tilanteen.



JOJON VIIKKOTIEDOTE 27.4.2024

Niinhän sitä pari asiaa unohtui edellisestä. Heti jouduttiin tekemään toinen viikkotiedote perään.

Porvoon pelin (1.5.) lähtö- ja kyytitiedot kuntoon 29.4. klo 9 mennessä

  • Matkaamme Porvooseen pelaamaan wappuna. Laittaisitteko tiedot jälleen kuntoon eli 29.4. klo 9 mennessä Jopoxiin pelitapahtuman viesteihin
    • tarvitseeko pelaaja kyydin TAI
    • oletteko lähdössä autolla + mistä lähdette + kuinka monta mahtuu kyytiin
    • ehdottomasti myös merkintä oletteko menossa suoraan. Kyseessä on vapaapäivä, joten voi olla, että monet suuntaavat Porvooseen jo aiemmin.
  • Toisin sanottuna, jokaiselta pelaajalta tulisi olla joku merkintä Jopoxin tiedoissa; joko tarvitsee kyytiä, on menossa kyytiin tai oma kyyti on lähdössä. Taustalla tehdään koko ajan rukseja nimilistaan ja varmistetaan, että kaikille on kyydit. Tämä onnistuu vain, jos kaikilta on tiedot Jopoxissa.

Äänestä joukkueillan ajankohdasta pe 3.5. mennessä - kaikki vanhemmat ja pelaajat mukaan

  • Meillä on tulossa päätös siitä, jatkaako joukkue syksykaudelle vai ei. Päätöksen tekemisen takaraja on toukokuun lopussa, joten tähän on vielä aikaa. Siitä huolimatta lukitaan jo joukkueillan ajankohta.
  • Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa. Valmennukselle ja toimihenkilöille sopii kaksi päivämäärää, joista pääsette päättämään toisen. Tarkoituksella päivämäärät on valittu aivan toukokuun lopusta, jolloin nähdään kuluneen kevätkauden tilanne isolta osin. Joukkueillassa mukana ovat pelaajat, vanhemmat, valmennus ja toimihenkilöt.
  • Äänestä siis vanhempien Whatsapp-ryhmässä 3.5. mennessä, mikä ajankohta joukkueillalle sopii sinulle/teille. Vaihtoehtoina on ti 28.5. 18 ja to 30.5. klo 18.45 (aikaa korjattu, sillä iso osa pelaajia on torstaina vetämässä futiskoulua klo 18.30 saakka)
  • Tiedän, että osa vanhemmista ei ole osallistunut vanhempainiltoihin. Nyt toivoisin, että tulette mukaan. Ensinnäkin kaikkien on tärkeä olla mukana päättämässä jatkosta. Toisaalta, jos joukkue jatkaa, illassa käsitellään myös muita tärkeitä teemoja kuten joukkueelle tehtyä kyselyä. Laittelen aiheista tarkempaa listaa sitten lähempänä.


JOJON VIIKKOTIEDOTE 24.4.2024

PELI SIIRRETTY MA 27.5.

Peli, joka piti pelata tänään 24.4., on siirretty pelattavaksi ma 27.5. klo 18.40. Tuolloin ollaan toivottavasti jo luonnonnurmilla ja meillä vuoro alkaen klo 18.30. Aikataulu on vielä hyväksynnässä liitolla, joten ihan lopullinen leima puuttuu.

Siirsin pelin in/out-tietoineen nyt 27.5. jopoxissa. Jos tiedätte jo, että et pääse paikalle, kävisitkö laittamassa out ja tiedon jopoxissa pelin viesteihin.

INFOA PELINUMEROIDEN VAIHTO JA HUOM! MILA T., HILJA JA KERTTU

Muutama pelaaja on kysellyt mahdollisuutta vaihtaa pelinumeroa. Tämä on mahdollista. Olen listannut käytössä olevat numerot joukkueen verkkosivulle. Sieltä voi käydä kurkkaamassa onko haluttu numero vapaana. Jos on ja haluatte vaihtaa, laittaisitteko viestin vanhempien whatsapp-ryhmään

Meillä täsmätään numerot t12-13 joukkueen kanssa, jotta pelaajat voivat pelata ristiin eri joukkueissa samoilla numeroilla. Jossain kohti numeroita on ilmeisesti mennyt päällekkäin. Ne näkyvät myös tuolla sivulla eli Mila T:n., Hiljan ja Kertun numerot olisivat näillä tiedoilla päällekkäin toisen joukkueen kanssa. Katsoisitteko ovatko minulla teidän numeronne oikein. Jos ovat, miettikää löytyisikö teille joku toinen sopiva numero. Jos ette mistään hinnasta halua luopua, laittakaa siitäkin viestiä.

Löydätte pelinumerot täältä https://www.rajamaenkehitys.net/jalkapallo/joukkueet/13366/uutiset/58101/pelinumerot

LAITTAISITTEKO TAAS MERKINNÄT KUNTOON

Laittaisitteko taas tulevat merkinnät in/out kuntoon harjoitusten osalta, jotta valmentajat pääsevät pohtimaan harjoituksia.

Harjoituksia on ollut nyt useampia peruttuna kelien vuoksi, mutta sunnuntaina olisi seuraava sauma. Silloin Jasmin ja Sofia taas puikoissa.

Joukkueen uusimmat uutiset
06.05.2024 15.30Jojon viikkotiedotteet
20.04.2024 17.05Pelinumerot
20.04.2024 14.20Käytännön tietoja
20.04.2024 14.00Harjoitukset
20.04.2024 13.53Pelit
Joukkueen uutisarkisto

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2