Pojat 2011-2012Julkaistu: 10.03.2024 12.28

RaKe P2011-12 kilparyhmä kävi Espoossa pelaamassa Winterliigan loppupelit.
Pelit pelattiin ulkona tekonurmella. Onneksi oli poutaista, eikä pakkasta, mutta pilvistä.

Rake kohtasi HJK:n ensimmäisessä pelissa.
Rake teki ensimmäisen maalin, mutta vastustaja ei häkeltynyt, vaan pääsi hyvin peliin mukaan.
Vasta toisella puoliajalla vastustaja sai maaleja. Sen sijaan Rake ei maalinteossa onnistunut.
Peli oli liikkuvaa, mutta syöttely vähän jäi.
Peli päättyi Raken tappioon 1-3.

Toinen peli oli Honkaa vastaan. Pelin alussa Honka teki maalin. RaKe kuitenkin alkoi pelata omaa hyvää peliään, jossa syöteltiin ja syötöt löysivät hyvin perille. Seuraavat maalit tehtiin vuorotellen: Rake tasoitti, Honka meni johtoon, ja taas Rake tasoittaa. Puoliajalle päästiin tasalukemissa 2-2.
Puoliajan jälkeen Rake oli saanut uutta sykettä peliin! Ensin tuli yksi maali, sitten toinen. Honka kavensi tilanteen 3-5, mutta loppuminuuteilla Rake onnistui vielä tekemään maalin! Lopputulos 3-6.