Mahtava vire harkkamatsissa
Pojat 2011-2012Julkaistu: 24.03.2024 11.50

Mahtava vire harkkamatsissa

Joukkueemme Rake P2011-12, aiemmin Pallohait, on kokenut muutoksia talven aikana, kun monta pelaajaa on lähtenyt oppimaan uutta ja saamaan lisää kokemusta toisiin seuroihin. Tunnemme ylpeyttä pelaajistamme ja kannustamme heitä futisurallaan eteenpäin!
Tilanne on ollut vähän haikeakin ja aiheuttanut pelaajissa keskustelua pärjäämisestä jatkossa.

Lauantaina Tuusulan hämärtyvässä illassa pelattu harkkamatsi PKKU:ta vastaan todisti kuitenkin, että P2011-12 joukkueella on edelleen hieno mahdollisuus pärjätä peleissä. Pelistä tuli 2-1 voitto!

Aluksi pelaajat kuljettajineen suuntasivat Keravalle, jossa vedettiin alkulämppä. Sitten tulikin tieto tuplabuukkauksesta ja kuljettajat kyyditsivät pelaajat Tuusulan puolelle. Mutta ei se tahtia haitannut, reippain mielin pelaajat lähtivät peliin.
Valmentajaa ehkä hivenen pelotti, koska kommentoi, ettei pelaajilla oikein ole kunnon treenejä ollut. Tämä johtuu talven heikoista treenausolosuhteista Nurmijärvellä.

Pelin alussa näytti, että Rakea viedään nyt pahasti, kun peli pyöri Raken maalin tuntumassa. Mutta muutaman minuutin kuluttua Rake löysi mainion pelivaihteen. Pelaajat pitivät paikkansa, syöttelivät nappisyöttöjä kaverille ja pelasivat rikkomatta vastustajaa. Näin peli alkoi siirtyä vastustajan kenttäpuoliskolle. Raken pelaajat pelasivat tosi hienosti: jaksettiin nähdä vaivaa pallon hakemisessa, otettiin palloa haltuun hyvin ja veskallakin oli liima kunnossa hanskoissaan. Puoliajan koittaessa Rake johti 2-0.

Toisella puoliajalla ilta alkoi olla jo melko hämärä, eikä valot syttyneet kentälle, vaikka katsojat sitä kovasti odottivat.
Rake jaksoi vääntää toisellakin puolikkaalla. Vastustaja teki kavennusmaalin, mutta se jäi pelin viimeiseksi.

Toivomme, että kevät tulee joutuin, jotta päästään tekonurmelle treenaamaan isommissa ympyröissä kuin ahtaassa koulun salissa.
Kannustamme pelaajia kiinnittämään huomiota jaksamiseen. Porukalla voisivat alkaa käydä lenkillä, pyöräilemässä. Kun ikää tulee lisää, kenttä suurenee ja juoksumatkaa tulee pelin aikana lisää. Se vaatii kuntoa.

Tsemppiä Rake! Olemme kannustamassa!


Joukkueen uusimmat uutiset

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2