Viikon peli kimara
18.9.2019 13:04 Uutiset / T10-11 Timanttitytöt

Kauden tiukin peli tähän asti

Lauantaina kävi valkoinen peliryhmä myyrmäessä VJS:sän vieraana. Pelistä oli sovittu vastustajan että he tuovat tähän peliin astettava kovemmat pelaajat. No mehän saimme mitä pyysimme tytöille ei oltu kerrottu minkälainen peli on tulossa ja ensimmäisestä aloitus vihellyksestä alkaen pelin tempo oli kova, mutta reilu. Tekonurmi oli aamun kostea ja hieman liukas. Saatin omaa peliä pyörimään ihan mukavasti, mutta vastustaja onnistui jekuttamaan puolustajaa sekä maalivahtia moneen otteeseen. Harmillisesti peli päättyi meille 0-10 tappioon, mutta jokaisella pelaajalla oli hyvä mieli pelin jälkeen sillä peli oli opettavaisempi kuin murska lukemiin päättyneet voitot josta pääsemmekin maanantain kotipeliin ja vuorossa oli taas vantaalainen joukkue KoiPS koivukylästä.


Pelissä oli samanlainen tempo kuin lauantaina eli nopea, kova mutta aavistuksen fyysisempi. Lauantaista oli jääny mieleen omat muutamat virheet jotka saatiin tähän peliin parannettua, kuten sivurajan heittoon tyhjän paikan hakeminen, eräs maalikin saatiin, kun sivuraja heitosta pallo lensi oman laiturin yli joka oli selin heittäjään nähden ja siitä oli kelpo nakata maaliin.


Onneksi ulkoilma suihkukin loppui puoliajalla ja loppuun saakka pelattiin omaa peliä. Tällä kertaa me nappasimme voiton 8-2 lukemin.

Tänään perjantaina on luvassa Sinisen peliryhmän vieraspeli TiPS Hakunilaa vastaan.

   
Lisää uutisia
T10-11 Timanttitytöt
«  Marraskuu   »
Kategoriat