RaKen jalkapallojaosto tiedottaa
17.3.2020 21:19 Uutiset / Pääsivusto

RaKen jalkapallojaosto tiedottaa

Hei,tämä tiedote syntyy vallitsevien poikkeuksellisten olosuhteiden seurauksena.

Päivitys 2.4 Palloliitosta tulleen tiedotteen mukaan:

Kilpailutoiminnan käynnistyminen kaudella 2020

Kauden 2020 kilpailutoiminnan käynnistämisen ajankohdasta ei toistaiseksi tarkkaa tietoa.

Palloliitto noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koronaviruksen leviämisen taltuttamiseksi.

Palloliiton hallitus on jatkanut jalkapallotoiminnan keskeytystä ainakin 13.5. saakka valtioneuvoston linjauksen mukaisesti. Kansallisen kilpailutoiminnan aloitus seuraa ja kunnioittaa samaa linjausta.


-Arviomme on, että kilpailutoiminta on mahdollista aloittaa noin kahden viikon kuluessa siitä, kun viranomaismääräykset mahdollistavat joukkueiden harjoittelun. Tällä hetkellä on selvää, että kilpailutoiminta ei viranomaisten tekemien ratkaisujen johdosta voi missään tapauksessa alkaa ennen touko-kesäkuun vaihdetta, Palloliiton kilpailutoiminnan johtaja Pekka Soini tiivistää.

Palloliitossa on varauduttu siihen, että kauden aloituksen myöhästyminen voi vaikuttaa sarjajärjestelmiin ja kilpailutoimintaa ohjaaviin sääntöihin ja näihin liittyvää päätöksentekoa on tehostettu.

- Eri aloitusajankohtiin liittyviä skenaarioita ja sarjajärjestelmämalleja on laadittu useita. Kaikkien niiden lähtökohtana on tuottaa niin tarkoituksenmukainen kausi kaikille joukkueille kuin näissä olosuhteissa on mahdollista, Soini kertoo.

- Toinen lähtökohta on, että yhtään sarjaa ei jätetä pelaamatta vaan kaikki sarjat tavalla tai toisella saadaan pelattua.

Yllä siis Palloliitolta tullut ohjeistus jota myös RaKessa noudatamme.Kilpailutoiminnassa olevien ikäkausijoukkueiden vastuuvalmentajat pyrkivät jakamaan joukkueiden omissa viestintäkanavissa omatoimiharjoitteita pelaajille. Jotta kosketus palloon kuitenkin säilyisi sulun aikanakin. Nyt jos koskaan tämä on tärkeää että omatoimiharjoitteluun kannustettaisiin paljon.Me täällä RaKessa keskitymme nostamaan katseet kohti tulevaa, aikaan jolloin koronavirus on jo kukistettu. Teemme tällä hetkellä kovasti töitä taustalla ja suunnittelemme uudistettua jalkapallokouluamme, joka tulee olemaan loistava aloitus kohti jalkapallopolkua kaikille uusille tuleville Helmari,- ja Huuhkajafutaajille.
Entinen Ritari,- ja Prinsessafutis kokee siis uudistuksia ja tulee näyttäytymään entistä huikeampana heti kunhan olosuhteet sen sallivat. Todennäköisesti aloitus venyy kuitenkin jonkin verran. Mutta ei hätää, tiedotamme ilmoittautumisen käynnistymisestä heti, kunhan se vain on mahdollista. Jalkapallokoulun hinta tulee olemaan 110€ ja se sisältää seuran jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen ja varustepaketin (sis.paidan ja shortsit). Ilmoittautuminen tulee tapahtumaan sähköisenä lomakkeena seuramme sivuilla.Lisäksi olette varmaan lukeneetkin paikallislehdestä maininnan, että olemme seurana mukana seuratukihankkeessa. Hankkeen tarkoituksena on Palloliiton tukemana tarjota laadukasta harrastamista, sekä päivittää seuran jalkapalloa 2020-luvulle.Perinteinen seurapäivämme siirtyy kesään, ehkäpä järjestämme mukavan koko perheen kesätapahtuman.Kiitämme kärsivällisyydestänne ja pysykäähän terveinä.Parempia aikoja odottaen,
ystävällisin terveisin
RaKen jalkapallojaoston puolesta
Mari Kotonen
Toiminnanjohtaja/RaKe


   
Lisää uutisia
T10-11 Timanttitytöt
«  Toukokuu   »
Kategoriat