Kesän kuulumiset
Julkaistu: 03.09.2021 00.00

Kesän kuulumiset


Pelit päästiin vihdoin pyöräyttämään käyntiin toukokuussa, pitkän tauon jälkeen. Toukokuun lopun harjoitusottelu NJS/2-joukkuetta vastaan käynnisti tasaväkisten paikalliskamppailujen sarjan. Muita sarjan otteluita pelattiin helsinkiläisiä ja espoolaisia joukkueita vastaan. Kaukaisin joukkue T15 8v8 Eteläiseen sarjaan saapui Lappeenrannasta asti syyskauden peleihin, mikä oli mukavaa että sopivia pelejä löytyi vaikka sitten vähän pidemmänkin matkan päästä. Tärkeintä oli että päästiin pelaamaan!







Kevätkauden sarja kutistui neljään peliin koronarajoitusten siirrettyä kauden alkua. Kevään pelien ollessa paketissa joukkue oli kakkossijalla tasaisten otteluiden jälkeen. Sinnikästä pelaamista nähtiin joka ottelussa, ja Tulilintujen sisulla ei luovutettu vaan pelattiin aina loppuun asti.






Välillä treeniä







Kentällä toisten kannustaminen ja yhdessä joukkueena tekeminen oli hienoa seurattavaa. Varakapteeni Lyyti lanseerasi peleissä sanonnan #täydellistä! , ja tämä sanonta kaikuikin pelien tiimellyksessä kentän laidalta. Fenixin pelipäivät saattoivat kuulua pidemmällekin kuin vain Rajamäen Urheilupuistoon, nimittäin tämä joukkue taitaa kannustuksen jalon taidon.






Osa Fenixin pelaajista toimi ohjaajina jalkapallokoulussa yhdessä poikien P06-07 joukkueen poikien kanssa. Jalkapallokoulussakin riitti vauhtia ja osallistujia oli ilmoittautunut mukaan kiitettävästi. Samalla ohjaajat saivat erilaista näkökulmaa pienten jalkapallokoululaisten ohjaamistyöstä.






Joukkueen kokoonpanossa tapahtui ilahduttavia asioita, kun 4 seurassa tai joukkueessa aiemmin pelannutta liittyi kesän jälkeen Fenixin riveihin. Emma T., Venla, Siiri ja Iida pääsivät heti kentälle ja pelien makuun. Tässä pelaajat syyskuun valokuvausriviin järjestäytyneenä (kuvasta puuttuu Saga).






Koska urheilussa ei kaikki mene aina kuten toivoisi, niin kauden aikana tuli eteen vastoinkäymisiäkin loukkaantumisten muodossa. Vuoden polveaan kuntouttanut Milja joutui jättämään harrastuksen kokonaan toukokuun pelissä loukkaannuttuaan. Jotain erityistä tässä joukkueessa kuitenkin on, sillä vuoden takaisen kuntoutumisjaksonkin aikana treenejä piti päästä katsomaan vaikka kainalosauvojen kanssa. Se joukkue!









Fenix elokuun alussa






Syyskauden pelirupeama

Syyskauden pelit olivat myös melko tasaisia, ja lopputuloksena T15 8v8 Etelän kolmas sija. Maaleja Fenix tahkoi syyskauden peleissä sarjassaan eniten: vastustajan verkko heilahti 17 kertaa kuuden ottelun aikana.

Parissa ottelussa nähtiin myös hattutemppu kahden pelaajan toimesta, hienoa Badee ja Jasmin! Jasmin oli myös syyssarjan maalintekotilaston kärjessä. Sarjan viimeinen peli päättyi lukemiin 7-0, ja se oli varsinainen huipentuma myös samana päivänä 25.9.2021 vietetylle Valmentajan Päivälle.















Jyväskylän Hippo-Turnaus

Valmiina turnaukseen kampauksia myöten



Tämän vuoden pelireissu suuntautui Jyväskylään Hippo-turnaukseen syyskuussa. Viikonloppuna pelattiin 3 ottelua päivässä, ja sinnikästä pelaamista oli jokaisessa ottelussa aina loppuminuuteille asti.











Vaikkei pelillistä menestystä turnauksessa tällä kertaa tullutkaan, niin matkasta jäi hienoja muistoja. Viimeisenä päivänä katsoja tuumasi joukkueen hauskan alkulämmittelyn nähtyään, että "teillähän on hyvä meno!" Ja niinhän se oli! Kentällä pitää olla hauskaa, ja sehän on tämän harrastuksen suola.

Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2