Rajamäen Kehityksen uintijaosto tarjoaa eritasoisia uintiryhmiä lapsille ja nuorille. Jaoston toiminnassa noudatetaan Suomen Uimaliiton ohjeistuksia ja jaoston arvot ovat laadukas valmennus, uinnin ilo ja uimarin tavoitteiden tukeminen. Koulutetut ja usean vuoden valmennustaustan omaavat valmentajamme mahdollistavat uimarin etenemisen vaiheittain kohti kilpa- tai harrasteuintia uimarin omien tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.

Uintijaosto tarjoaa uinnista ja uintitekniikan kehittämisestä kiinnostuneille 6-12 -vuotiaille lapsille uintitekniikkaopetusta 1-2 kertaa viikossa. Uintitekniikkaryhmät ovat erinomainen jatkopolku uimahallin järjestämien alkeisuintikurssien jatkoksi lapsen ja nuoren uintiharrastukseen ja uimataidon vahvistamiseen.

Kilpauintiryhmiä seurassa on 8-16 -vuotiaille. Kilpauintiryhmissä harjoitellaan tavoitteellisesti 3-7 kertaa viikossa altaalla. Allasharjoittelun lisäksi ryhmät vahvistavat lihaskuntoa kehonpaino- ja kuntosaliharjoittein. Kilpauintiryhmät osallistuvat leireille kotimaassa ja ulkomailla. Kisoja uintiryhmillä on noin kerran kuukaudessa.

Lisätiedot ryhmistä ja ilmoittautumiset jaostovalikosta: https://www.rajamaenkehitys.net/uinti

Sähköposti: uinti@rajamaenkehitys.net

Tervetuloa mukaan uintijaoston uintiryhmiin!

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2