Nostalgian Futsal-kausi kuumimmillaan!
Naiset-NostalgiaJulkaistu: 24.01.2023 11.32

Nostalgian Futsal-kausi kuumimmillaan!

Nostalgia lähti kauteen 2023 uudistuneella ja osin nuorentuneella joukkueella, sillä viime kaudella Feenixissä pelanneet 15-16 -vuotiaat siirtyivät mukaan joukkueen riveihin. Joukkueen talvikausi menee olosuhteiden johdosta Futsalin merkeissä, ja treenit pyörii kerran viikossa Kuntolan salissa.

Treenien lisäksi joukkue lähti tällä kaudella mukaan Futsal Harrasteliigan kakkoseen, joka on osoittautunut viime vuoden kolmosdivaria merkittävästi heikompitasoiseksi sarjaksi. Voittojen tiellä siis mennään, vaikkakin yksi tappiokin alkukauden matkalle mahtuu. Olemme päässeet treenaamaan maalintekoa ja toisinaan kun syöttöpeli kulkee, kuviot on huikeita. Harrasteliigan pelit pelataan aiempaa pienemmillä areenoilla kuten Merihaka ja Hakaniemi, ja lämppäolosuhteet on toisinaan mielenkiintoiset, mm. portaissa lämpät ja kahvilassa venyttelyt :)


Nostalgia on sarjataulukossa tällä hetkellä toisena, kun alkusarjan pelejä on pelattu kuusi ja jäljellä on vielä kolme kierrosta. Alkusarjan neljä parasta jatkaa ylempään jatkosarjaan. Palloliiton tilastoihin pääset täältä. Joukkueen maalipörssiä johtaa Suski 9 maalillaan ja hyvänä kakkosena on Misu 8 maalilla, kova kisa siis edelleen käynnissä!

Tervetuloa kannustamaan Nostalgiaa kentän laidalle ja jos mielit mukaan joukkueeseen, niin laitappa viestiä meidän jojolle!

Joukkueen edesottamuksia pääset seuraamaan instagramista: @rake.nostalgia


Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2