Rajamäen Kehityksen uintijaosto on mukana LiikuntaSankareissa!
UintiJulkaistu: 03.12.2023 09.00

Rajamäen Kehityksen uintijaosto on mukana LiikuntaSankareissa!

LiikuntaSankarit-kohderyhmän lapsilla (viskarit, eskarit ja 1.-2.luokkalaiset) on nyt mahdollisuus ilmoittautua mukaan tutustumaan myös Rajamäen Kehityksen uintijaoston uintiryhmiin!

Nurmijärven LiikuntaSankarit on 13 paikallisen urheilu- ja liikuntaseuran hanke, jossa seurat yhdessä järjestävät lapsille mahdollisuuden tutustua maksutta eri harrastuksiin. Samalla lapset voivat kerätä osallistumismerkkejä omaan LiikuntaSankarit-passiin.

LiikuntaSankarit -seurojen tarjoamia eri lajeja on mahdollisuus käydä kokeilemassa neljä kertaa ilmaiseksi kutakin mukana olevaa lajia. Lapsi voi näin tutustua helposti uuteen harrastukseen ja valita itselleen mieleisen tavan liikkua.

Seuroista hankkeessa ovat mukana: Nurmijärven Jalkapalloseura, Kurra Hockey, SB-Pro, Nurmijärven Seven Ringettes, Nurmijärven Taitoluistelijat, Nurmijärven Pingviinit, Nurmijärven Yleisurheilu, Klaukkalan NMKY, Klaukkalan Kiri, Rajamäen Kehitys, Klaukkalan Nuorisoseura, Nurmijärven Tennisseura, Nurmijärven Voimistelu ja Liikunta.

Keräämällä osallistumismerkkejä passiin saa bonuksena lisäksi ilmaisia käyntikertoja Rajamäen Uimahallissa!

LiikuntaSankarit -hankkeen tavoitteena on kannustaa lapsia liikkumaan, kokeilemaan eri lajeja ja löytämään oma mieluisa liikunnallinen harrastus.

LiikuntaSankarit passeja on saatavilla kunnan kirjastoista.

Varaa LiikuntaSankarit-tutustumiskäynti uintiryhmistämme osoitteessa: http://www.liikuntasankarit.fi

Tervetuloa kokemaan liikunnan iloa!

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2