Pytty kotiin!!
Julkaistu: 16.03.2019 00.00

Pytty kotiin!!

Kaapo Winter Cup, Turku.

P08 julisti aiemmin kylmästi tavoitteekseen nostella pyttyja tulevina viikkoina oikein urakalla!

Pyttyjen metsästys aloitettiin tänään Turusta. Matkalla oli aistittavissa vähän tavanomaistakin kovempaa jännitystä... No, perille päästiin, pidettiin pikku palsu uudesta prässäävämmästä pelitavasta ja eikun normaaleilla lämmittelyillä homma liikkeelle.

Nyt oltiinkin hyvin hereillä ja ekasta pelistä hyvän esityksen jälkeen 3-1 voitto Nopsista. Tokaan vastaan asettui Kaapo ja taas hallittiin peliä ja tuloksena 1-0 voitto. Alkusarjan vikaan peliin vastaan asettui IFK Maarianhamina. Suvereenin esityksen jälkeen 3-0 voitto ja jatkosarjaan päästiin jatkamaan lohkovoittajana!

Parin tunnin tauon aikana syötiin yhdessä ja katseltiin muiden pelejä ennen kun alettiin valmistautumaan sijoituspeleihin.

Ekana finaalipaikan tieltä pitäisi raivata HIK Hangosta. Hyvällä asenteella mentiin taas ja tiukan mutta hyvin pojilla hallussa olleen pelin lopputuloksena 1-0 voitto ja siis paikka finaalissa!

Pikku huili ja finaalissa vastaan asettui jo ekassa pelissä kohdattu Nops Nokialta. Pikkasen jännitti, niin pelaajia kun valkkuja ja kannatusjoukkojakin.. Mäxä kuvasi pelin faceen joten myös kotona päästiin jännäämään.

Myös finaali oli pojilla hyvin hallussa ja maalipaikkoja oli vaikka millä mitalla mutta välillä kun ei mene niin ei vain mene. Tulos 0-0 Ja edessä rankkuskaba! Rankkarit ratkaisi meille Leo kahdella aivan huikealla torjunnalla! Pytty siis kotiin ja joukkueen tavoitteen eka osio suoritettu!!

Huomenna jatketaan pyttyjahtia Vantaalla talvisarjan finaalikierroksella.

Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2