Helmikset vierasilla Mukkulassa
Julkaistu: 26.05.2019 00.00

Helmikset vierasilla Mukkulassa

Tänään pakkailtiin autot täyteen innokkaita Helmipalloja ja tietenkin Helmikki! Kaatosateessa matkamme kävi kohti Lahden Mukkulaa, Nastolan Nopsan vieraaksi.
Meillä kävi tuuri ja kentänhoitaja tarjosi meille kaatosateen sijaan pelimahdollisuutta upeassa hallissa. No sehän vaan passasi meille.
Ei muuta kun pari kerrosta vaatetta välistä pois ja valmistautuminen peliin saattoi alkaa! Vaikka eipä oltais sateesta oltu moksiskaan. Kotipeli Pohua vastaan huhtikuun puolella loi ihan uuden perspektiivin huonoille peliolosuhteille; vettä vaakaan ja tuulta niin että sateenvarjoja keräiltiin ympäri kenttää. Unohtamatta lumi/räntäsadetta... Että eipä tuo vesisade enää missään tunnu tällä jengillä.

Myös Helmikki oli valmiudessa testaamaan uusia vermeitä.



Ensimmäinen puolikas oli kyllä niin sinivalkoisten hallintaa että piti jo miettiä että onko allekirjoittaneelle jääneet vappulasit päähän. No eipä ollut. Peli oli meidän ja se kyllä myös näytettiin. Todella upeita läpisyöttöjä sekä loppuun asti pelaamista nähtiin tänään.


Helmipallojen peli oli tänään todella kaunista katseltavaa, se rullasi kuin unelma. Jokainen tiesi paikkansa, kärki oli vireessä. Keskikenttä rakensi hienoja tilanteita. Laidat hoitivat oman tonttinsa niinkuin pitää. Puolustus blokkasi vastustajan hyökkäykset kuin seinään. Maalivahti pelasi varman pelin. Näin sieltä lähdettiin kotiin 6-0 voittolukemin!


Tiistaina jatketaan kotikentällä!

Tuuthan sä kannustamaan Helmikset voittoon kotona?!

kuulemisiin
Mari












Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2