Rakelaisia Tykkimäessä
Julkaistu: 04.09.2022 11.40

Rakelaisia Tykkimäessä

Futiskesän odotettu kohokohta on Tykkimäki turnaus elokuun lopulla.

Monia tuttuja rakelaisia tuli vastaan Tykkimäen huvipuistossa.

Rake P2011 Pallohain Siniset ja Valkoiset pelasivat tällä kertaa Myllykoskella, missä myös Sami Hyypiä on pelannut.
Pelejä oli kolme molempina päivinä (la,su). Aurinko porotti siniseltä taivaalta tehden poikien peliurakasta varsin uuvuttavan.

Valkoiset pelasivat Kilpa-sarjassa. Siniset pelasivat Haaste- sarjassa. Molemmat siis astetta vaativammalla tasoilla kuin vuosi sitten Tykkimäki turnauksessa.

Pelaajat lähtivät innolla ja odottavalla mielellä turnaukseen. Pelit olivat tiukkoja, tuli kolhuja ja kirveleviä tappioita. Ilmeet olivät vähän myrtyneitä ja hetkittäin peli-ilo hukassa.
Illalla koitti kuitenkin ilon aika, kun pojat pääsivät hurvittelemaan Tykkimäen laitteisiin. Se oli poikien mieleen! Ilo loisti poikien kasvoilta, kun selostivat kokemiaan juttuja.

Seuraavana aamuna kaikki olivat aikaisin jalkeilla. Mahtavasti kaikki tsemppasivat peleissä ja jaksoivat kaikki kolme peliä taistella loppuun asti kuumasta, hikisestä säästä huolimatta. Päivän saldona oli tasureita, voittoja ja jokunen häviökin.
Loppusaldo turnauksesta kuitenkin taas positiivinen! Saatiin kokea mukavat turnausviikonloppu yhdessä: pelaajat, valmentajat, vanhemmat ääneikkäinä kannustajina. Tätä kelpaa taas muistella!


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2