Huh huh, tiukka päivä!
Julkaistu: 24.09.2022 20.51

Huh huh, tiukka päivä!

La 24.9. Pallohai kävi hakemassa arvokasta kokemusta kesäkauden viimeisestä turnauksesta.
Kokemusta saivat niin pelaajat kuin valmentajatkin. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti seuraavaa kesää.

Valkoiset pelasivat kilpa-sarjassa. Vastustajat on kohdattu aiemminkin ja pelit vaativat taas juoksemista, tarkkoja syöttöjä, fyysistä kontaktiakin.
Tuloksina oli voittoja ja tappioita. Mukavaa oli se, että pelit olivat tasaisia, tiukkoja vääntöjä. Kolhujakin tuli, mutta onneksi mustelmilla selvittiin.
Pallohain oppi varmastikin on se, että kilpasarjassa pitää olla paljon rohkeutta mennä pelaajaan kiinni ja kovaa tilanteisiin.

Siniset pelasivat harraste-sarjassa. Sinisillä tuli myös tappioita, tasapelejä ja voittoja. Siniset olivat jo lähdössä kotiin, mutta sitten valmentaja sai tiedon, että vielä olisi yksi peli. Onneksi suuri osa pelaajista pääsi kurvaamaan uukkarin ja palaamaan kentälle. Peli sujui yllättävästä käänteestä huolimatta hienosti. Lopulta voittaja ratkaistiin rankkarikisalla. Oli huisin jännittävää! Ylärima kopsahteli, maalivahti sai kiinni ja tulihan niitä maalejakin. Rankkarikisa on ainakin katsojien osalta aivan liian jännittävää! Positiivista oli, että moni poika pääsi vetämään - joten taas tuli hyvää kokemusta! Vastustaja onnistui kuitenkin yhden kerran enemmän.

Hyvä peli, RaKe P2011 Pallohai!


Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2