Hae töihin - Seurakoordinaattoriksi
8.5.2018 21:59 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Seurakoordinaattori

Tule töihin RaKeen liikuttamaan lapsia ja nuoria. Haluamme tarjota monipuolista ohjattua liikuntaa. Tätä varten RaKe hakee toimintaansa osa-aikaista seurakoordinaattoria. RaKe haluaa osaltaan olla tukemassa lasten ja nuorten riittävää liikkumista, estämässä syrjäytymistä ja samalla kehittää seuran toimintaa paremmalle tasolle.

Seurakoordinaattori

Vastaat Rajamäellä lasten ja nuorten liikuttamisesta päiväkodeissa ja kouluissa sekä olet mukana seuran päivittäisessä tekemisessä. Tehtäväsi on liikuttaa päivittäin lapsia ja nuoria ja järjestää sekä koordinoida seuran erilaisia tapahtumia. Olet aktiivisesti suunnittelemassa ja toteuttamassa seuran toimintaa muiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa..

Toimit seuran palkattuna työntekijänä alakoulun aamupäiväkerhon toteuttajana. Olet päivittäin tekemässä päiväkotien kanssa liikuntatyötä. Vastaat seuran muiden tapahtumien koordinoimisesta ja ideoimisesta. Toimit luontevasti sosiaalisessa mediassa.

Työtehtävässä onnistumista tukee liikunta-alan koulutus ja riittävä työkokemus. Tunnet ja ymmärrät lasten ja nuorten liikuttamisen maailmaa. Kokemus lasten ja nuorten liikuttamisesta on huomattava etu tehtävään valittaessa. Erilaisten tapahtumien järjestäminen ja asioiden koordinoiminen ovat sinulle tuttuja.

Persoonatasolla sinussa korostuu vastuunottokyky positiivisuus ja olet toimintatavoiltasi aktiivinen aikaansaaja. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja osaat viestiä niin suullisesti kuin kirjallisesti.Erityisesti sinussa painottuu itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote.

RaKe tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän liikuntakentässä. Pääset roolissasi kehittämään seuran toimintaa ja olet tekemässä lapsille ja nuorille koko heidän elämäänsä vaikuttavaa merkityksellistä työtä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtäsi.Työpisteesi on Rajamäella ja pystyt aloittamaan viimeistään elokuun alussa. Tule toimimaan ja liikuttamaan hyvässä seurassa.

Seurakoordinaattorin tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa RaKessa Antti Jokiranta (pj) 040-7277773 ja Eeva Riitta Tuominen 050-5209859. Lähetä hakemuksesi ja CV 22.5. mennessä mennessä seuran puheenjohtajalle puhe.rake(et)gmail.com


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat