Talvisarjan pelit jatkuivat Superpalloilla
3.12.2018 21:03 Uutiset / P09 Superpallot

Talvisarjan pelit jatkuivat Superpalloilla

On sunnuntainen varhainen aamu ja Superpallot jatkavat taas talvisarjan urakkaansa Vantaalla. Edellispäivän pikkujoulut eivät väsytä. Tiedossa aamun aikana kaksi peliä, vastassa VJS ja TiPS.

Ensimmäinen peli klo 8.30 alkaen oli tasaista vääntöä. Yksi pieni hetkellinen herpaannus ja vastustaja hutaisi pallon maaliin. Tuloksena 0-1 tappio ensimmäisestä pelistä.

Toisessa pelissä Superpallot hallitsivat ja pallo pyöri valtaosan aikaa vastustajan päässä. Lopputuloksena 2-0 voitto. Maalivahdin kommentti pelin jälkeen "Maalissa meinasi tylsistyä." Pojat pelasivat valmentajien mukaan tänään hyvin yhteen.

Voittomaalin tehneet pojat "joutuivat" myöhemmin haastatteluun. Vastauksena kysymykseen ajatuksista hetkellä, jolloin pallo vieri maaliin: "Ajattelin, että nyt me johdetaan" (1. maali). "Ajattelin, että nyt me voitetaan ja pelataan loppuun hyvin, kun olemme saaneet maaleja." (2. maali). "Muut syöttelivät hyvin, niin saatiin aikaiseksi maaleja". Haluatteko lisätä jotakin tähän haastatteluun? "Joo, toivottavasti tulisi taas nopeasti uusia pelejä".
   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat