Pyramidikisa kruunasi RaKen seurapäivän
8.4.2019 16:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pyramidikisa kruunasi RaKen seurapäivän

RaKen seurapäivää vietettiin 3.4. aurinkoisena iltana Rajamäen liikuntapuistossa. Paikalle olivat saapuneet jalkapallojoukkueiden vastuuhenkilöt esittelemään toimintaansa ja ottamassa vastaan uusien pelaajien ilmoittautumisia. Nykyisiä pelaajia oli tullut kentälle pelaamaan ja esittämään taitojaan runsain joukoin.

Naisjoukkue Nostalgian pelaajat olivat rakentaneet kentälle monenlaisia taitoratoja ja opastivat niissä. Yhdellä osalla kenttää saatiin futispeli käyntiin tytöt vastaan pojat ja se oli tiukkaa kamppailua. Toisella osaa kenttää kisailtiin ennätysseinän parissa. Varustemyynnissä ja buffetissa kävi kuhina.

Illan kruunasi joukkuiden välinen ihmispyramidikisa. Nähtiin mahtavia muodostelmia ja kekseliäitä temppuja. Osa joukkueista oli hienosti yhteistyöllä harjoitelleet ja hioneet taitojaan viihdyttävän pyramidin luomiseksi.

Voittajaksi kruunattiin T08-09 Tähtipallojen näyttävä pyramidi. P09 Superpallot tuli komeasti toiseksi ja T10-11 Timanttitytöt hienosti kolmanneksi. Lisäksi palkittiin ennätysseinässä parhaan tuloksen tehneet Aamos Heikkilä (alle 8 v.) ja Arttu Heikkinen (yli 8 v.).

Kuten yksi joukkueenjohtajista totesi, niin kentällä oli hyvä meininki ja fiilis oli katossa... tai ainakin yläilmoissa.

Kiitos kaikille osallistujille! Tsemppia alkavaan kauteen!

- Kaikkiin joukkueisiin voi vielä ilmoittautua. Ota rohkeasti yhteyttä! -


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat