Loistofiilistä Rajamäestä
17.4.2019 21:33 Uutiset / P09 Superpallot

Hopeajoukkue <3

Pallosalamat-turnaus 13.-14.4

Superpallot koittivat taitojaan ja osallistuivat Rake P08 joukkueen järjestämään Pallosalamat-turnaukseen. Kyseessä oli siis 2008 syntyneille pojille suunnattu turnaus kotikentillä.

Ensimmäisen päivän ensimmäisestä pelistä lähtien oli pojilla vire kohdillaan ja pelistä näkyi heti, ettei tänne tultu häviämään "isommille". Tiukan päivän tuloksina 0-0 tasapeli, sekä kaksi 3-0 voittoa. Maalierojen ja tehtyjen maalien laskennalla jäi Superpallot lohkonsa toisiksi ja vastaan sunnuntai-aamuna saatiin toisen lohkon voittaja, joka oli Raken oma joukkue P08 valkoiset. Kaverisuhteet unohdettiin pelin ajaksi ja peliä lähdettiin pelaamaan aivan tosissaan ja tämä kovaa pelaaminen toikin 1-4 voiton ja paikan finaaliin!! Ensimmäiseen finaaliin ikinä!

Jännitys oli käsin kosketeltavissa kun finaalipeli alkoi. Vastaan saapui jo lauantaiaamuna tutuksi tullut vastus LPS valkoinen, jota vastaan pelasimme tasapelin, eli pojilla oli kaikki mahdollisuudet vaikka mihin. Kiivaat hyökkäykset, vankka puolustus ja maalivahdin loistotorjunnat toivat virallisen peliajan lukemiksi taas tasapelin 1-1. Seuraavaksi rangastuspotkuihin! Pojat jännitti, valmennus jännitti, kotikatsomo jännitti. Tasaistakin tasaisempaa työtä sekä Superpalloilta että LPS:ltä, vuoroin torjuttiin ja vuoroin upotettiin verkkoon. Lopulta, noin kymmenennen laukaisijan jälkeen, LPS sai tykitettyä maalivahdin taakse tasoittavalla ja voitti tämän äärettömän jännän ja tiukan finaalin ja pokaali lähti Laajasaloon. Harmitus ja pettymys oli pelaajilla suuri, mutta hopea ei ole häpeä! Vallankaan tässä tapauksessa jossa pelattiin 2008 syntyneiden harrastesarjassa!

Pojilla oli loistavaa joukkuepelaamista koko viikonlopun. Jengi tsemppasi toisiaan ja ilo oli yhteistä jokaisesta maalista. Viikonloppuna nautittiin pelaamisesta ja yhdessä olosta. Katsomo kannusti äänensä käheäksi ja valmennus jaksoi tsempata poikia. Hopeamitalit saa kantaa ylpeinä kaulassa! MAHTAVAA MENOA SUPERPALLOT <3


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat