Kaikki mukana - vanhemmatkin!
15.6.2019 18:44 Uutiset / P11

Ohjeita pelaajille ja huoltajatkin kuulolla

Knnusta mua!

Rajamäen urheilupuistossa lauantaina pelatussa NJS:n järjestämässä Lammin säästöpankki-turnauksessa oli mukana mukavan paljon myös vanhempia ja isovanhempia sekä sisaruksiakin. Turnauksen teema taisi ollakin Kannusta mua!

Pelaajan mukana tulleet kannustajat olivat huoltajia monessa merkityksessä: pelaajan vanhempina sekä reppujen kantajina, juomaan kehottajina, ohjeistamassa sään mukaiseen pukeutumiseen. Ennen kaikkea kannustamassa!

Kannustusjoukot ovat turnausten ensimmäisissä peleissä usein melko hiljaisia, mutta pelien edetessä taputuksia ja kannustushuutoja alkaa kuulua enemmän ja enemmän. Pelaajat eivät pelin aikana aina tunnu huomaavankaan kannustusta, mutta sillä on iso merkitys, kun oma läheinen kannustaa, vaikkei tulisikaan maalia tehtyä tai pallo karkaisi näpeistä maaliin. Turnauksessa jaettiin tänään myös Parhaan kannustajan diplomi.

Erityisen kivaa on, että kaikkia oman joukkueen pelaajia kannustetaan! On toki paikallaan myös antaa vastustajalle tunnustusta etenevästä ja hyvästä pelistä. Erityisesti mieltä lämmittää, kun vastustajajoukkueen valmentajat kehuvat Pallohaiden poikia ja tietysti myös päin vastoin. Tämä on osoitusta reilusta pelista, hyvästä hengestä sekä siitä, että pelien tarkoitus on testata mitä kaikkea onkaan futiksen saralla opittu kuluneen vuoden aikana.Toki voittamisen ilo on myös ihanaa kokea silloin tällöin.

Kannustakaamme yhdessä innolla ja äänellä Pallohaidet poikia jatkossakin!
   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat