Helmiksien kauden pääturnaus Särkänniemi Cup
30.6.2019 21:19 Uutiset / T06-07 Helmipallot

Koko joukkueella turnausraidat poskissa sekä ranskanletit hiuksissa <3

Perjantaiaamuna starttasi muutaman auton vahvuinen karavaanimme kohti Tamperetta ja Särkänniemi Cupia.
Perjantaille oli kaavailtu yksi peli ja sen jälkeen kohti Särkänniemeä koko joukkueen voimin. Tämä peli oli meille voitokas.
Hyvillä mielin hurvittelemaan. Ja koko joukkueen pukoodina harkkapaita, taas toimihenkilöitä myöden. Alaosa vapaavalintainen.Lauantaina starttailtiin Hostellilta hyvän aamiaisen jälkeen kohti Kaupin urheilupuistoa ja uusia haasteita.


Joukkue lähti taistoon lauantaina niin että kaikilla, valkkuja ja huoltojoukkoja myöden oli vauhtiraidat poskilla.
Raidat ei tällä kertaa tuoneet toivottua onnea vaan kahden äärimmäisen (1-0 ja 2-0) tappioiden jälkeen lähdettiin taas kohti kiintopisettämme Summer Hostel Joutsenta. Kamppeet vaihtoon ja päivälliselle. Lähdimme liikenteeseen kävellen ja nähtiin paloja kaunista Tamperetta.

Illalla pidettiin palaveria ja jutusteltiin menneestä. Palkittiin myös kevätkauden sarjan maalipörssin voittaja Nora, tekniikkapallolla sekä mitalilla. Lisäksi Venla palkittiin ahkerinpana treenaajana vuoden 2019 aikana. 4155 treeneissä vietettyä minuuttia. Tästä tilastosta puuttuu 1h x vko mokketreenit. Joten lukema lienee tässä vaiheessa reippaasti yli 5000min treeneissä vietettyä aikaa. Palkinto oli 2xmokkesukat.
Kunniamaininnat saivat mielettömän uutterasta ja peräänantamattomasta työstä kentällä Lumi. Sekä Amanda puolestaan siitä että pelaa aina itseään säästelemättä 110% lasissa. Ja tietenkin jokainen Helmipalloilija sai ansaitsemansa diplomin ja uudet numerolliset shortsit. Ja tätä kokonaisuutta juhlistimme poppareilla!


Sunnuntaina startti Kauppiin klo 9.40 ja neljän pelin putki saattoi alkaa! Tästä ensimmäisestä tappio ja sen jälkeen alkoi kulkea ja kolme voittoahan sieltä irtosi meille! Jopa vastustajan valkku kävi yhden pelin jälkeen kiittelemässä meitä hienosta pelistä. Sijoituksemme turnauksessa oli 9/16.

Joukkueemme turnauksen tsempparipalkinto meni itseoikeutetusti Amalle joka on tsempannut joukkuetta koko talven ja kevään sekä tietenkin tämänkin turnauksen läpi! Hyvä Ama!

Koen olevani etuoikeutetussa asemassa saadessani olla osana tätä joukkuetta. Tämä on vaan huippujengi!
Joukkuehengestä sekä ryhmäytymisestä kertoo myös se että liikkuessamme ympäriinsä Tamperetta, näytimme joukkueelta. Särkänniemessä jokaikisellä oli siis harkkapaidat. Lauantaina mentiin vauhtiraidat poskilla kaikkia toimihenkilöitä myöden. Tietenkin! Sunnuntaina sekä vauhtiraidat että ranskanletit ihan jokaisella pelaajalla. Valkut ja huoltojoukot skippasivat letit ;) Joukkue siis sillä isolla Jiillä!

Huikea reissu takana kaikkinensa tämän jengin kanssa!

Helmikset jäävät nyt tämän rutistuksen jälkeen ansaitulle parin-kolmen viikon mittaiselle kesätauolle.

Kiitoksensa ansaitsevat Helmisten vanhemmat kyydityksistä, kaikesta avusta ja tuesta. Olette ihan huippuja!
Kiitos myös meidän koko joukkueelle sekä toimihenkilöille. Me todella rokataan! Olette upeita!

Näihin tunnelmiin

Mari   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat