Helmisten pyörremyrsky ei jättänyt ketään kylmäksi
5.9.2019 22:51 Uutiset / T06-07 Helmipallot
  1. Kapteenin kiitosläpyt koko jengille!

Tämän päivän peliin lähdettiin ilman ennakko-odotuksia ja päällimmäisenä mielessä vain valkkujen sanat. Pelataan vain rauhassa omaa peliämme. Ja juuri näin tämä upea mimmijoukkue teki!


Viikon loma näytti tehneen tehtävänsä maalivahdillemme ja maalin suulle asteli täysin kylmän viileästi ja varmasti torjuva mokke.
Mokke, jonka selän taakse ei tänään lipsahtanut ainutkaan pallo.
Jos nähtiin hienoa maalivahtipelaamista niin ei kentälläkään yhtään vähemmälle jääty. Joten palataanpa illan peliin...Saimme viraaksemme TuPS/KP-75 YJ2 Tuusulasta.
Ensimmäinen puolisko oli selkeästi meidän hallintaa ja kalisuteltiin tolppia, ylärimaa ja ties mitä! Mutta ei vaan verkko heilahtanut!
Toisella puoliskolla alkoi tapahtua. Hieno prässi ja loppuun asti harkitut syötöt tekivät tehtävänsä. Keskikenttämme Nora maalasi kaksi kertaa ja toinen niistä oli upea puskumaali joka syntyi kulmatilanteesta.
Tämä peli pelattiin niin upeasti joukkueena ja nähtiin todella hienoja suorituksia. Ja sitä kuuluisaa loppuun asti pelaamista. Hyökkäyspää hoiti tehtävänsä mallikkaasti ja kiiruhti aina alas auttamaan puolustusta.
Samoin puolustus toimi ihailtavasti. Vastustajan hyökkäykset ohjattiin nätisti laitaan ja pallo takaisin ylös.
Jos vastustaja pääsi murtautumaan, oli vastassa Helmisten mokke. Loppulukemat 2-0 voitto Helmiksille!

Tämä oli taas niitä pelejä jotka menee ak:lla tunteisiin. Kun näkee joukkueen onnistuvan, ja kun ne onnistumiset tulevat nimenomaan siitä yhteisestä tekemisestä ja koko joukkueena samaan hiileen puhaltaen.

Kiitos Helmipallot! Olette kultaa!

Mari


   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat