​Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapui K-Supermarket Lähteen pihaan 11.5.2023
SeuraJulkaistu: 16.05.2023 11.55

​Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapui K-Supermarket Lähteen pihaan 11.5.2023


K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman kolmenkymmenen K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille.

Toukokuun tapahtumiin on kutsuttu paikalliset alakoulujen oppilaat viettämään yhdessä lukuvuoden loppua. Tapahtuman järjestämisestä Rajamäellä vastasivat Rajamäen Kehityksen jalkapallojaosto, K-ryhmä sekä K-Supermarket Lähteen kauppiaat Jani Pyörre ja Niina Tamm.

Kauppakeskus Lähteen pihaan saapui yli 500 oppilasta Rajamäen, Länsikaaren sekä Röykän kouluista. Lapset pääsivät tutustumaan päivän aikana erilaisiin jalkapalloaiheisiin rasteihin sekä päivän erityisvieraisiin, Bubi -ja Helmi maskotteihin.

Rajamäen Kehitys järjesti samaan aikaan kiertuetapahtuman kanssa jalkapalloturnauksen koulujen 1–4 luokille, turnaukseen osallistui 25 luokkaa.

-Oli upeaa nähdä niin paljon iloisia lapsia pelaamassa ja kannustamassa innolla kentällä sekä tutustumassa rasteihin tapahtuman puolella. Monet luokat olivat varautuneet kannustusbanderollein ja nähtiinpä kentällä myös cheerleader ihmispyramidi. Tämä oli hyvänmielen tapahtuma, jonka sekä lapset että me järjestäjät muistamme pitkään.

-Ilman nuoria pelaajiamme tämä tapahtuma ei olisi onnistunut. Hatunnoston arvoinen suoritus meidän upealta nuorisoltamme! He jaksoivat olla mukana tapahtumassa sinnikkäästi koko pitkän ja kuuman päivän. Nuorissa on tulevaisuus ja nämä nuoret osoittivat, että se tulevaisuus on valoisa!

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2