Rake Volley:n kausikuulumiset
RaKe VolleyJulkaistu: 07.04.2024 15.28

Rake Volley:n kausikuulumiset

”C-tytöt, se olisi SM-sarja paketissa sijoituksella 91 (sarjassa 145 joukkuetta). Tällä kaudella käytiin pelaamassa sarjan tiukemmissakin pooleissa sijoituksista 60-70.

Sijoitus on hyvä kun katsotaan, että olette pelanneet SM-sarjaa 1,5 kautta. Hieno kausi ja kehityitte tällä kaudella todella paljon.

Tänään kotiturnauksen viimeisessä pelissä osoititte kuinka hyvin te osaatte joukkueena pelata, kun yhdessä aletaan uskomaan pelaamiseen ja voittamiseen. Hyvää tekemistä koko joukkueelta! 💪

Kahden viikon päästä etelän aluekisoissa jatketaan siitä miten tänään viimeinen peli pelattiin.”

-vastuuvalmentaja Jouni Savunen-

Pelaajat ja huoltajat kiittävät valmentajia sekä joukkueenjohtajaa hienosta kaudesta. Teette upeaa työtä nuorison hyväksi.


RakeBlue- joukkueen C-pokien pelit päättyivät onnistuneisiin suorituksiin. Pojat pelasivat 6.4.2024 Hämeenlinnassa kauden viimeiset sarjapelit sijoittuen turnauksessa toiselle sijalle. Koko sarjan osalta joukkue oli 30.

On hienoa, että tällainen yhteistyö Blues Volley:n kanssa on mahdollistanut RaKe Volley:n poikien harjoittelun sekä pelaamisen


Lauantai 13.4.2024 D-tytöt

”D-tytöt, mahtavat pelit, pelasitte koko päivän erittäin hyvällä tasolla. Hyvää syöttöä, puolustamista ja hyökkäämistä. Olimme parhaiten torjuva joukkue! Mahtava esitys Jennyltä, Lunalta, Maijalta ja Vilmalta. Päivän paras oli koko💪 JOUKKUE!”

-valmentaja Jouni Savunen-

Sarja päättyi tämän kauden osalta hienosti. D-tytöt hoitivat kotiturnauksen kotiin voittamalla kaikki kolme joukkuetta ja saavuttivat 11.sijan aluesarjassa. Edessä on vielä kesän kohokohta Power Cup, jossa D-tytöt pelaavat omaa sarjaansa 3 vs 3.Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2