Julkaistu: 06.01.2021 00.00

Maksut jalkapallossa

Jäsenmaksu 2021

Alle 15v. jäsenmaksu on 15,00 euroa

15v. (2006 syntyneet) tai vanhemmat, jäsenmaksu 30,00 euroa

Jäsenmaksulla katetaan seuran toimintaa ja hallinnollisia kuluja. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys harrastamiselle seurassa.

Kausimaksu 2021

Jalkapallojaoston kausimaksu:

koko vuosi 160,00 euroa

jos aloittaa 1.7. - 30.9. niin kausimaksu 100,00 euroa

jos aloittaa 1.10. tai myöhemmin, niin kausimaksu 50,00 euroa

Kausimaksulla katetaan Jalkapallojaoston toimintaa esim. osallistumismaksuja turnauksiin, pelinohjaajapalkkioita. Harjoitusvarusteet sisältyvät kausimaksuun.

Lisenssi ja vakuutusturva

Jalkapallon lisenssikausi on kalenterivuosi. Pelipassit hankitaan iän mukaan. Piirisarjoihin oikeuttava pelipassi ostetaan itse Palloliiton kautta, mutta kortteli- tai harrastepassi hankitaan seuran kautta. Tällöin lisenssi laskutetaan pelaajalta.

https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-jasenpalvelut/pelipaikka-pelipassit-ja-vakuutukset

Mikäli pelaajalla on kilpaurheilun kattava oma vakuutus, joukkueenjohtajalle on toimitettava siitä kirjallinen vakuutustodistus.

Joukkuemaksu

Kukin joukkue kerää toimintansa kattamiseksi maksuja (harrastemaksuja) vanhempainkokouksessa sovitulla tavalla, talousarvion mukaisesti. Maksuista voi kysyä joukkueenjohtajalta.

Maalivahtivalmennus

Jaosto järjestää yhteisesti joukkueiden kesken maalivahtivalmennusta innokkaille pelaajille. Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu käymään valmennuksessa ja maksamaan valmennuksesta, mikäli pelaajan joukkue ei vastaa kustannuksista (5 euroa kerta).

Jalkapallokoulu 2021

vuonna 2015 -2017 syntyneille tytöille ja pojille

Hinta 110€ sisältää12 harjoituskertaa, jalkapallon, treenipaidan, Palloliiton korttelipelipassin ja vakuutuksen sekä Rajamäen Kehitys ry:n jäsenmaksun 2021.

Lisätietoja täältä

Maksukäytäntö

Kausimaksu laskutetaan yhdessä erässä alkuvuonna. Jäsenmaksu laskutetaan maalis-huhtikuussa. Kesken kauden aloittavat pelaajat saavat kausi- ja jäsenmaksulaskun noin kuukauden kuluttua aloittamisesta. Premix Tukirahastosta voi hakea avustusta maksuihin.

Jalkapallojaosto laatii talousarvion kauden alussa olevien pelaajamäärien mukaan ja siltä pohjalta määräytyy kausimaksun suuruus. Pelaajan jäädessä pois toiminnasta kesken kauden, syystä tai toisesta, kausimaksua ei palauteta.

Maksujärjestelystä voi sopia seuran taloudenhoitajan kanssa ottamalla yhteyttä talous@rajamaenkehitys.net.

Seuran uusimmat

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2