RAKE 100 V- JA PETER PAN 10. JUHLAVUODEN ENNAKKONÄYTÖS TO 11.7.2024

Koe upea kulttuurielämys ja tule katsomaan Taaborinvuoren kesäteatteriin Peter Pan-ennakkonäytös RaKe 100v-juhlavuoden kunniaksi.

Suuri seikkailu odottaa. Taaborin kesäteatteri muuntautuu kymmenen vuoden jälkeen jälleen Mikä-Mikä-Maaksi! Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista saduista herää henkiin heinäkuussa 2024, kun Peter Pan ystävineen valloittaa Taaborinvuoren. Peter Pan lumosi kesäteatteriyleisöt Taaborilla ensimmäisen kerran vuonna 2014. Yleisömenestys tekee nyt 10. juhlavuotenaan paluun.

Taavi Vartian Peter Pan on vauhtia ja iloa pursuava esitys, sekä kaunis ja koskettava tarina kasvamisesta. Kuten aina Taaborin kesäteatterissa, takaa Peter Pan vaikuttavan elämyksen, jonka parissa viihtyy koko perhe! 🎭

Hurjana merirosvona, Kapteeni Koukkuna, nähdään viime vuonnakin Taaborilla riemastuttanut loistava Timo Lavikainen, joka toimii RaKe 100v.-juhlavuoden keulakuvana, hän on mukana myös monissa muissa RaKe-tapahtumissa.

Kapteeni Koukun siskona nähdään hurmaava ja hulvaton Sanna Stellan! Kadonneina lapsina nähdään mieletön energiaduo, Klaara ja Kaarina Mattila! He ovat tulleet tutuksi Pertsa ja Kilu Faaraon sormus -elokuvan kaksostyttöinä sekä viime vuonna Taaborilla Nelli Nuudelipäinä. Helinä-keijun roolissa nähdään lumoava Amelie Blauberg, hänet tunnetaan rooleistaan mm. Syke- ja Uusi päivä- televisiosarjoissa. Loput näyttelijät vahvistetaan kevään aikana.

Näytelmän ohjaa Taaborin kesäteatterissa jo yli kymmenen vuoden ajan koko perheen kesäteatterimenestyksiä tehnyt elokuvaohjaaja Taavi Vartia. Luvassa on jälleen korkeatasoista, takuuvarmaa teatteria ja ikimuistoinen tapahtuma, joka kruunaa koko kesän.

Ohjaus: Taavi Vartia
Käsikirjoitus: Taavi Vartia, Esa Silander

Liput myynnissä nyt!

Torstai 11.7.2024 KLO 18.00.

  • Lapset (3-15v) 15€ (ovh 17,5€)
  • Aikuiset 22,5€ (ovh 25€)
  • Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 70€ (ovh 79€)

Hinnat ovat voimassa vain RaKe:n ennakkoesitykseen to 11.7.2024.

Liput vain RaKe:n kautta, osta ne tästä linkistä: https://rake.mycashflow.fi/

Kerää sukulaiset, ystävät ja vaikka koko joukkue yhteisen kesäillan viettoon Taaborinvuorelle. Tämä on myös hyvä tilaisuus tarjota yrityksen tai yhteisön henkilöstölle kesäinen kulttuurikokemus. Lipputuloilla tuetaan RaKe 100v-juhlavuotta sekä seuratoimintaa.

Yhteistyössä
Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2