Kiireisiä Superpallokuulumisia- eteen ja ylös- periks ei anneta
11.9.2019 19:55 Uutiset / P09 Superpallot

Superpallojengi on täällä taas!

Aina pelaamaan valmiit Superpallot ovat olleet varsin kiireisiä viime viikkojen aikana. Piirisarjaa on pelattu upeasti, taanna viikolla kotikentällä roima voitto Haukilahden pojista lukemin 10-0. Piirisarjaa on käyty pelaamassa myös Espoossa ja nyt perjantaina Kauniaisissa.

Perjantain aikana Superpallot myös kokosivat lennossa joukon innokkaita kokoon ja lähtivät peruutuspaikalle pelaamaan vuotta vanhempien poikien (P11) turnaukseen Rajamäelle.

Eikä me mitään tuurattu isompia, vaan lauantaina voitettiin kaikki kolme peliä ("periks ei anneta"). Sunnuntainakin ensimmäisestä pelistä voitto, nollapeli turnauksen voittajaa Nummelaa vastaan toisesta pelistä ja parahultainen tappio viimeisestä pelistä ("katse eteen ja suupielet ylöspäin").

Huippurutistusta pojilta kotikentällä huomioiden se, että mukana oli myös kaksi poikaa ihka ensimmäisessä jalkapalloturnauksessaan ("koval duunil asiat vaan onnistuu").

Ja jotta tämä kolmen päivän peliputki ei jäisi liian lyhyeksi, oli maanantaille sovittu Superpallojen harkkapeli vielä Hyvinkään poikia vastaan ("hanskat ei tipahda, periks ei anneta"). Tiistaina on hyvin ansaittu lepopäivä, koska keskiviikkona piirisarja taas jatkuu kotikentällä EPS:ää vastaan.

Vielä vähän lisää Elastisen sanoitusta, kuvastaa jotenkin niin hyvin meidän koko viikonloppua ja poikien asennetta:

Eteen ja ylös (Elastinen)

"(woo-oo-ooah)

mul ei ollu mitään muut ku mahdollisuus

(mahdollisuus)

ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa

(woo-oo-oouah)

koval duunil asiat vaan onnistuu

(onnistuu-uu-uu)

kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan

hanskat ei tipahda

periks ei anneta

katse eteen ja suupielet ylöspäin

teen vastoinkäymisistä voimaa

katse eteen ja suupielet ylöspäin

antaa tulla, kestän kyllä,

periks en tuu antamaan"   
Lisää uutisia
Rajamäen Kehitys
«  Heinäkuu   »
Kategoriat