Toinen Kultainen Kampi Cup osakilpailu ajettu
Julkaistu: 25.04.2022 12.05

Nuorten pyöräilyn kansallisen Kultainen Kampi Cupin toinen osakilpailu ajettiin Sunnuntaina 24.4. Turun Hirvensalossa Simo Klimscheffskijn muistoajoissa. Rajamäen kehityksellä oli kisassa kuusi pyöräilijää.

Sää oli aurinkoinen, mutta kylmä tuuli piti vielä pipot päässä etenkin yleisöllä. Reitti oli kaikille sama 4km, mutta eri luokissa kierrettiin eri kierrosmäärä kahdesta kymmeneen kierrosta.

N12 sarjassa Mette Borremans voitti ja ensimmäisessä maantiekisassaan kilpaillut Sonja Hassinen ajoi heti pronssille. M14 sarjassa tuli kaksoivoiton, kun Eino Mutanen ja Elias Eskelinen karkasivat muilta viimeisessä ylämäessä. Lotte Borremans kilpaili tällä kertaa N16 sarjassa, koska omassa N14 sarjassa ei löytynyt vastusta. Tuloksena silti kolmas sija. M16 sarjassa Kasper Borremans oli selvästi porukan nopein, mutta jätti ratkaisun näyttävään loppukiriin.

Kaikki Rajamäen Kehityksen kuskit siis hienosti podiumille. Kolme kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia.