Heinäkuun SM kisat ja U6 cycle tour ruotsissa
Hiihto ja PyöräilyJulkaistu: 13.07.2022 22.30

Heinäkuun SM kisat ja U6 cycle tour ruotsissa

Heinäkuussa on kisaajille tarjolla 3 viikonloppuna 4 SM-kilpailua sekä 6 päivää kestävä maantiepyöräilyn etappikilpailu ruotsissa U6 Cycle tour.

SM-Kisat alkoivat Jurvassa ISM-Kortteli kilpailulla josta kotiin tuli U15 luokassa Eino Mutanen Kultaa ja Elias Eskelinen Hopeaa.

Kisoissa oli myös mukana U11 luokassa kilpailemassa Aatos Eskelinen, Eino ja Henrik Heinänen, vaikka pojilla on vielä monta vuotta vielä jäljelle U11 luokassa ajoivat he jokainen mallikkaasti kilpailun maaliin saakka.

11-16.7 ajetaan ruotsissa U6 Cycle tour joka on maantiepyöräilyn etappikilpailu. Kisaamassa ovat Kasper, Lotte ja Mette Borremans joista Mette on 1-etapilla kolmannella ja 2-etapilla ensimmäisellä sijalla sekä vielä 3- etapilla ensimmäisellä sijalla ja jatkaa tällä hetkellä kokonais kilpailun kärjessä tietenkin keltainen johtajanpaita päällä. Lotte ja Kasper ovat molemmat myös pärjänneet kärkiporukassa mukana vaikka kisassa on äärimmäisen kova taso, 3- etapilla Lotte pääsi toiselle sijalle. Tästä linkistä voit tarkistaa U6 tuloksia

Seuraavat SM kisat ajetaan tukevana lauantaina 16.7 Seinäjoella jossa kisa muotona on XCC SHORT TRACK joka kilpailu muotona on ajaa lyhyttä nopeaa maastopyörä rataa x-määrä kierroksia ikäluokasta riippuen. Mukaan on ilmoittautunut 5 juniori kilpailijaa Eino Mutanen, Elias Eskelinen, Eemeli Simola, Sonja Hassinen ja Noora Hassinen, nyt saa enää jännätä tuleeko palkintosijoja.

Valokuvat Arto Mutanen ja Erwin Borremans